Bildirim
Galaxy s2 mi Galaxy win mi yardım ederseniz sevinirim.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben suan galaxy s2 kullaniyorum telefon gayet iyi root attim cm rom yukledim kaymak gibi stabil de calisiyor guncelleme sikintisi var falan diyebilirler evet bence max android 4.2.2 yi alir ama mesut cevik inde dedigi gibi eger telefon gayet duzgun guzel calisiyorsa guncellemeye gerek yok . Ben bu soze katiliyorum yinede siz bilrsiniz kamerasi biraz kotu geliyor bana sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki kameranın daha düşük olduğunu biliyorum fakat sistem özelliklerinden pek anlamıyorum sistem özellikleri hanigisinin daha iyi RAM,ekran kartı,işlemcisi bakımından ? -
Hocam ben de s2 kullanicisiyim. Gayet memnunum telefondan. Win i eline aldin mi bilmiyorum ama ;
1.piksel yoğunluğu çok düşük. Ayni kalite görüntüyü vermez.
2.internet hızı cok düşük.
3.grafik kartı s2ninki gaha iyi.
4.Win in işlemcisi daha iyi görünüyor ama performansına bakıldığında işler değişebilir.
5. S2 nin kamerası zaten daha iyi.
Sonuç : s2 al.
Bunlar benim fikirlerim. Yanlış bir bilgi varsa şimdiden ozur dilerim.
s2 daha iyi
O da soru mu. S2 tabiki. I4 gibi ölü bir telefon değil geliştiriciler sürekli guncel tutuyor. Her turlu s2 alir
tereddütüm güncel sürüm olmaması ve işlemcisinin winden düşük olması biri 4 çekirdek diyeri 2 kararsız kaldım ama s2 sırf s2 olduğu için bile alasım var
bu arada yorum yazanlar,teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakalin -- 29 Haziran 2013; 23:25:41 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X