OneUI 6.1 güncellemesini yükleyen bazı kullanıcılar kilit ekranındaki saat ögesinde zaman zaman yer, tarz ve fontların resetlendiğini görmeye başladı. Bazı internet yayınlarının da teyit ettiği sorunun sık sık ortaya çıktığı belirtiliyor.
Diğer taraftan saat ikonunun kontrolsüz hareketi nedeniyle gelen bildirimler kilit ekranında genişlemek yerine bildirim panelini açıyor. Şimdilik saat ikonunun yerini değiştirmek sorunu çözüyor. Henüz Samsung’dan sorunlar ile ilgili açıklama gelmedi.
Ekran yanmalarina karsi koruma sanki ama basaramamislar..
Samsung s23 ultra kullanıcısıyım ve şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım, tamamen bir sigma telefon ,aşırı hızlı aşırı güçlü pil ömrü ve aşırı güçlü işlemciye sahip
S23 ultra kullanıcısı olarak evet sürekli fon ve şekil değişiyor. Bu benim için bir problemmi değil gibi daha değişik olayları da var 6.1 in ekran donması parmak izi okumamasi ve 1 hafta önce Samsung tarafından uzaktan erişim olduğu halde ve bana yazılım güncellemesinde problem olacağını ve sorunu çözmek için sadece yazılım ile uğraşan departmanlarina yonlendirdiler kısa sürede 6.1 i daha da gelistirmeleri dileğiyle..
s23 ultra kullaniyorum dediginiz seyleri yasamadim fakat bende de aod deki muzik widget i sekli biraz kaymis gibi tuslarin yarisi gorunuyor falan belki olceklemeyi kuculttugum icindir ama emin degilim
Bende hiçbir sıkıntı yok vallahi taş gibi 23 ultram maşallah
Önce APTX HD/LL/ADAPTIVE, Android Spatial Audio desteği VERSINLER de sonra konuşsunlar. Nefret ediyorum s23 ultra'mdan. Keşke google, pixelleri Türkiye pazarına güzel bir servis ile soksa. Samsungun bu berbat telefonlarına kalmasak.