Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Herkes kamera kaç megapiksel batarya kaç amper ne kadar RAM var Gibi SORULAR soruyor.. Neden hiç kimse şu soruyu sormuyor 2022 yılının ilk altı ayında iPhone 14 Pro Max en çok satan telefon. Çünkü verileri tek bir mail adresinde ve tek bir şifre de toplayan dilerseniz paranız ile bulut depolamada hafıza satın alabileceğiniz evet müddet verlerinizi ve fotoğraflarınızı WhatsApp WhatsApp SMS not takvim gibi verilerinizi güvendebileceğiniz tek cihaz iPhone ve yeni bir iPhone alırsanız dört tane Android amiral gemisi kadar daha uzun ömüre sahip .

• Cezbedici bir özellik duymadım görmedim samsung artık gerçekten kaliteli ve üstün performanslı cihazlar üretmeli yoksa sınıfta kalacak her geçen gün kan kaybediyor xioami ve huawei ye biraz baksın kocaman cihaz yapıyor hoparlör çöp batarya s23 ile aynı bari 5500 mah yap yenilik olsun kullanıcıyı heyecanlandırsın insanlar yüksek rakamlar veriyor ayıptır insanların aklı ile oynamayın

• Bence çok güzel bende 20 ultra var çok memnunum samsung hali başka bilgimiz telefon bari eskiden ayfonmu vardı çıkalı kac sene oldu

• Aga bu nasıl cirkin bi arka tasarim ya senelerdir neden değişmiyor bu? S23 ve plus daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bataryası çok düşük olarak geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Çok farklılıklar koymuyor modeller arasına ama. Hâlâ batarya 5000...Yeni özellikler gerekiyor

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Hocam elimdeki s23 ultradan sogudum yazdiklarinizi okuyunca 🫡

• mevzuderin M kullanıcısına yanıt

Amacım S23 ultra'dan soğutmak değil samsung'un yaptığı işi ortaya sermek, ultra dedikleri telefonun özellikleri kağıt üstünde ultra dahi ultra değil. Xiaomi'ye kızıyorum Samsung'ta hala kızdığımız bıraktığımız dönemdeki umursamaz halde.

Tekrardan belirteyim telefon kötü değil ultra'lık bir özelliği yok. :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.