Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra'nın kamera sorunlarını çözecek güncelleme yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S24 Ultra'nın kamera sorunlarını çözecek güncelleme yolda
    Samsung, bir sonraki yazılım sürümü olacak One UI 6.1.1 üzerinde çalışıyor. Bu güncellemenin Temmuz ayında gerçekleşecek Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 katlanır telefonlar ile birlikte Galaxy S24 serisi için de yayınlanması planlanıyor. Yeni bir rapor, Galaxy S24 Ultra’nın kamerasını düzeltecek büyük bir güncelleme olacağını söylüyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy M53 için One UI 6.1 güncellemesi çıktı

Samsung, One UI 6.1.1 güncellemesini test ediyor

Ice Universe’e göre Samsung, Galaxy S24 Ultra için bir sonraki büyük yazılım güncellemesini test etmeye başladı. Tipster, bu güncellemenin kamerayla ilgili birçok iyileştirme içerdiğini ve Galaxy S24 Ultra’nın piyasaya sürülmesinden bu yana yayınlanmış en büyük yazılım güncellemesi olacağını iddia ediyor.

Galaxy S24 Ultra kullanıcıları özellikle düşük ışık koşullarında çekim yaparken kamerayla birçok sorun yaşıyor. Gökyüzünün bulanık çıkması, belirli kısımlarda aşırı pozlama, 10x veya daha yüksek yakınlaştırma yapıldığında fotoğrafta yağlı boya benzeri efekt oluşması, videolarda gren oluşması gibi sorunlar gündemde.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-ultra-big-camera-update-one-ui-6-1-1/

• Şu cihaz çıkalı kaç ay oldu? Fiyatı ne kadar? Hangi segmentte,amiral gemisi mi? Tamam mevzu Çinliler oldu mu yerden yere vuruyoruz,özellikle yazılım konusunda.Peki buna ne diyeceğiz :)

• Honor magic 6. Pro ile bunun arasında kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    Yav anakonularıma gir çok acayip eksikler ve sorunlar var ama Apple gibi Samsung unda hastalıklı bir kitlesi var One UIa şaf söylemiyorlar hiç ellerine honor xiaomi gğncel cihazları almamışlar boş yapıyorlar. Ben S23 ü aldım 6 ay Netflix L1 lisansı kayboluyordu saçma sapan sorunlar sürekli yama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 27 Mayıs 2024; 21:39:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haziran ayındaydı s24 güncellemesi bu seferde temmuz ayına mı alındı..Bu şekilde giderse 2025 Ocak ayını bulur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

İnş sıkılmaz pişman olmazsin hayirli olsun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt

Fiyatı 950 $ civarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung en iyi telefonları s7 edge ve note 9 ben note 9 halen çok aeverek kullanıyoum

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Çok sorunlu alınmaz ya 6 Pro ya S23 Ultra bu seviye.

• s23 ultraya da bi kamera güncellemesi yapsınlar çok grenli çekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.