Şimdi Ara

Galaxy S25 Ultra maket modeli ortaya çıktı: İşte tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu kameraları dışarı çıkıntı yapmasınlar artık

• Sureyya Hanimin muhteşem degişimi olmuş. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpty kullanıcısına yanıt

Hiçbir iPhone kullanıcısı samsunga veya bi android cihaza laf etmiyor bi Apple ürününe yorum yaparken ama sizin gibi kuyruk acısı fakir ruhlu güruh iPhone lafı geçirmeden yorum yapamıyorsunuz.

• bblokee B kullanıcısına yanıt

Zenginin malı, züğürdün çenesini yorarmış o hesap. S24 Ultra çıktığından beri instagram hdr'ı sıkıntı yaratıyor on/off için güncelleştirme yollanmadı. Yapay zeka, HDR düzeltmesi kapalı olmasına rağmen 50, 200MP çekimlere galeriye geçince oto. efekt atıyor onun da düzeltmesi için de bir güncellenme yollanmadı.

Ama sorarsan Samsung on numara firma, yazılımı da on numara derler. OneUI 7'i bekliyorum. Aynı şeyler devam ederse gerekirse gider iPhone 13'e geçerim. En azından fotoğrafa b** gibi efekt atıp durmuyor :)

Ben burada tamamen telefonun gücünü söyleyerek yorumda bulundum. Sen ki Apple fanı olarak bu makaleye girdin e girdin benim yorumu gördün yetmedi bu yorumu attın seni tebrik ediyorum kıymetli yorumun için teşekkürler 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Scorpty kullanıcısına yanıt

Girdimde ben geçmeye değer bi tasarım yeniliği yapmış mı acaba diye bakmaya girdim ama tuğla kalınlığında spatula tasarımını aynen koruyor fanboy değilim ayrıca 30 yaşıma kadar Samsung kullandım

Anladım kıymetli yorumların ve cevapların için teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt
    Kukla ve dummy ne alakası var? Bu metinde "maket" en doğru kullanım. (Bir sürü de beğeni almış, yoksa yorum ironiydi ben mi kaçırdım?)

• Honor al sen...

• S24 ultra kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim, Samsung ya ekonomik krizde ya da artık telefon satmak istemiyor. Gördüğüm tek fark köşeler biraz daha ovalleşmiş ki bence iyi bir şey ama tasarım yerlerde. Şöyle kadroya adam gibi bir tasarımcı alsalar iş bitecek. Teknik donanım yanında görsellik de önemli çünkü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.