Şimdi Ara

GALAXY S3 FAKE İMEİ YASAL İMEİ YAPMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende yurtdışı mavi galaxy s3 var pasaportum olmadığı için ve başkalarına güvenemediğim içim telefona fake imei attırdım bu zamana kadar sorunsuz kullanıyorum yaklaşık 2 ay oldu şimdi bir akrabam almanyadan gelicek pasaportu kayıt için uygun şimdi fake imei tekrar sildirip telefonun kendi imeisini kayıt altına alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dredge -- 20 Eylül 2012; 13:07:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dredge

Arkadaşlar bende yurtdışı mavi galaxy s3 var pasaportum olmadığı için ve başkalarına güvenemediğim içim telefona fake imei attırdım bu zamana kadar sorunsuz kullanıyorum yaklaşık 2 ay oldu şimdi bir akrabam almanyadan gelicek pasaportu kayıt için uygun şimdi fake imei tekrar sildirip telefonun kendi imeisini kayıt altına alabilirmiyim?

telefona room atınca yada güncelleme yapınca klon Imei düşüyormuş,Imei düşünce orjinal Imei'ye dönecek ve telefon kapanacak ondan sonra o pasaportla gidin kaydettirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Arkadaşlar bende yurtdışı mavi galaxy s3 var pasaportum olmadığı için ve başkalarına güvenemediğim içim telefona fake imei attırdım bu zamana kadar sorunsuz kullanıyorum yaklaşık 2 ay oldu şimdi bir akrabam almanyadan gelicek pasaportu kayıt için uygun şimdi fake imei tekrar sildirip telefonun kendi imeisini kayıt altına alabilirmiyim?

telefona room atınca yada güncelleme yapınca klon Imei düşüyormuş,Imei düşünce orjinal Imei'ye dönecek ve telefon kapanacak ondan sonra o pasaportla gidin kaydettirebilirsin

Dostum bendede fake imeili cihaz var,eminimizin direk guncelleme yapınca sıkıntı çıkmasın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eternity

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Dostum bendede fake imeili cihaz var,eminimizin direk guncelleme yapınca sıkıntı çıkmasın ?

okuduğum ve gördüğüm kadarıyla böyle ama her zaman düşcek diye birşey yok eğer aldığın her tanıdıksa götürürsün atar bunun dışında malum yerlerden imei kendinde atabilirsin ama pek kolay değil

• Bildiğim kadarıyla imei klonlarken cihazın bi dosyasıyla oynanıyormuş ve geri dönüşü olmuyormuş.Sürekli sorun çıkarıyormuş.Siz yine de araştırın.
  • efs klasörün bozuldugu icin artık geri dönüş yok. efs yedegi aldıysan bir umut oluyordu.
    not: efs li olsa bile seri numarası bozuluyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

efs klasörün bozuldugu icin artık geri dönüş yok. efs yedegi aldıysan bir umut oluyordu.
    not: efs li olsa bile seri numarası bozuluyor diye biliyorum.

Yani hiçbir çözümü yokmu orjinal imei için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung İmei Atma
    5 ay önce açıldı
    İmei Repair veya İmei Atma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı telefoncularda bulunan smgbox isimli bi alet ile istedigin imei numarasına tekrar döndürebiliyorlar ben ankarada 10 tl karşılıgı yaptırmıştım.
  • İşte bunu Bursa'da bulabileceğim yer var mı?
  • sptbox adında cihazla oluyor. gene de sistem dosyaları degistirdiginden imei degisse bile seri numaranız faln geri gelmiyor. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

sptbox adında cihazla oluyor. gene de sistem dosyaları degistirdiginden imei degisse bile seri numaranız faln geri gelmiyor. kolay gelsin.

demek istiyor ki arkadaşımız imeisi değişen s3 ler adam gibi güncelleme felan yapamazsınız diyor yapsanız bile dahi imeiniz uçuyor Allah yardımcınız olsun.
  • hayır güncelleme olayı atılıyor. bizzat benim s3 ümde güncelleme yapıldı. ufak bir patch ile süper bir şekilde kies Türk rom kullanıyorum. asıl sorun orjinal imeiyi atıp orjinal güncellemeler olmuyor. :( yani fake imeili kullanmaya devam.
  • Sahte IMEI numarasını nasıl attırdıysanız aynı yöntemle eski IMEI numarasını da attırabilirsiniz. Tabi numarayı biliyorsanız. Cihazın kutusu vs. duruyorsa IMEI ve de seri numaralarını aynı yöntemle geri yüklersiniz.

Bunun dışındaki yöntemler risklidir. Güncellemeleri alamazsınız, almaya zorlarsanız da eski IMEI numaranız kendiliğinden geri gelmez, aksine bütün bant seri numaralarınızı kaybedersiniz. BU seri numaraları aynı zamanda Wi-Fi, FM radyo ve GPS antenlerinize de gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLiCe_DoLuCa -- 2 Kasım 2012; 23:03:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Sahte IMEI numarasını nasıl attırdıysanız aynı yöntemle eski IMEI numarasını da attırabilirsiniz. Tabi numarayı biliyorsanız. Cihazın kutusu vs. duruyorsa IMEI ve de seri numaralarını aynı yöntemle geri yüklersiniz.

Bunun dışındaki yöntemler risklidir. Güncellemeleri alamazsınız, almaya zorlarsanız da eski IMEI numaranız kendiliğinden geri gelmez, aksine bütün bant seri numaralarınızı kaybedersiniz. BU seri numaraları aynı zamanda Wi-Fi, FM radyo ve GPS antenlerinize de gerekli.

Gayet açıklayıcı olmuş, ben de yazsam aynı şeyleri yazardım
  • Arkadaslar ben de de à ni sorun var orjinal imei simi nasil yukleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.