SELAM ARKADASLAR BUGUN TELEFONUM ROOTLU HALDEYKEN ROOTU KALDIRIP BİR FORMAT ATAYIM DEDIM VE ROOTU KALDIRIP FORMAT ATTIGIMDA GOOGLE PLAYIN ACILMADIGINI GORDUM VE SONRADAN OKUDUM BAKTIM BIR HOSTS DOSYASI VARMIS TELEFONU YENIDEN ROOTLUYUP O DOSYALAR ERISECEK ÖRNEK OLARAK Root Explorrer YÜKLEDİM VE SUPERUSERDEN YETKİ VERDİĞİM HALDEDE O DOSYAYI SILMIYOR HANI SILSEM SORUN COZULECEK AMA BUNUN BIR COZUMU YOKMU SOYLESENIZ UYGUN BIR ROOM ROOT ??
PDA:I9300XXUGNA8
merhaba benim de öyle bir sorunum vardı telefonumu rootladım sonra pek bir işe yaramadığını gördüm ve telefonumu fabrika verilerine sıfırladım fakat telefonumun root yetkisi hala vardı ben de youtubda bir vidyoda gördüm her telefonun kendine özel bir programı var bilgisayara bağlandığında açılan . benim telefonum sony .. samsung için sanırım kies diye bir program var o programdan telefonu onararak hard reset yapabilirsiniz. fakat fabrika ayarları bununla aynı şey değildir....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme