Şimdi Ara

Galaxy S3 sahte imei ' den orjinale döndürmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
8.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım Küba'dan getirtilmiş Galaxy S3'ü var. Cihaza eski bir nokia'nın imei 'si atılmış.Şimdi onun akrabası Almanya ' dan gelecek. Peki bu sahte imei ' e sahip sahip s3 'ü orjinal imei ye çevirip pasaporta nasıl kayıt ettirebiliriz?

• tamamen aynı problemim var ne eksik ne fazla biilgisi olandan bi cevap bekliyorum
  • Sanırım bu konuda kimsenin net bir bilgisi yok.Hala cihazda sorun yaşayan veya odinle sorunsuz güncelleyen yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefoncuda imei atıyomuş gibi telefonun orjinal yurt dışından getirilmiş kapanmış emeisine geri döndürebilinir mi acaba? çünkü ondan sonra pasaporttan direk kayıt yaptırılabilir. ama şuan ben telefonumun kayıt dışı imeisini bulamıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun37gs

telefoncuda imei atıyomuş gibi telefonun orjinal yurt dışından getirilmiş kapanmış emeisine geri döndürebilinir mi acaba? çünkü ondan sonra pasaporttan direk kayıt yaptırılabilir. ama şuan ben telefonumun kayıt dışı imeisini bulamıyorum ki

Telefonunuzun mevcut imei sini ogrenmek icin *#06# yapin.

Orjinal imei ye dondurmek icin telefoncular program ile yapiyorlar. Bu arada her ne kadar imei yi orjinale dondurup pasaport kaydi yaptirsaniz da guncelleme yaptiginizda telefonun sebekesi gider.

Sebekeyi geri getirmek icin nette dolasan bir yazilim var. Telefonu root yaptiktan sonra programi calistirdiginizda 30 sn icinde sebeke geliyor. Bazi telefoncular bu islemi yapmak icin 50-100 TL arasinda para talep ediyormus. AMAN DIKKAT ! :)

Konuya burdan gidip dosyayi indirebilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_66577700/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67398924

Sadece GALAXY S3 icindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod17 -- 1 Ocak 2013; 15:41:31 >

• tşk kod17

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar rot yüklerken imei uçabiliyor bunun tek çözümü imei geri getirebilen akıllı bir yazılım gerekmektedir. burada anlatmak istediğim haftalarca o teknik servis şurada burada kovalamadan yada servisi arayıp servisten bord değişimi kelimesi yüzünden yüzünüzün şekilden şekile giremesini istemiyorsanız bu sorunu çözdüm 100 tl karşılığında
    haledilebilir. 0535 572 95 27
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eros77 E kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız işlem v2 efsli stock romlardan birini yüklemek. Ya da telefon klon imei ise arızapatch uygulamak olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 25 Ocak 2014; 23:49:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lütfü696

Arkadaşlar bir arkadaşım Küba'dan getirtilmiş Galaxy S3'ü var. Cihaza eski bir nokia'nın imei 'si atılmış.Şimdi onun akrabası Almanya ' dan gelecek. Peki bu sahte imei ' e sahip sahip s3 'ü orjinal imei ye çevirip pasaporta nasıl kayıt ettirebiliriz?

Bir kere imei klonlaması yapılmış S3'e tekrar orijinal imeisi yüklense bile o telefon orijinal ilk alındığı haline gelmez. Güncelleme yapıldığı anda tekrar şebeke gider. Bu nedenle bu işlemi boşa yaptırmayın. Boşuna para vermiş olursunuz.
  • yazılım güncelleyince orjinal imei tekrar geri gelmiyor mu?
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Yaptığınız işlem v2 efsli stock romlardan birini yüklemek. Ya da telefon klon imei ise arızapatch uygulamak olmasın.

HAYIR ARIZA PACK BUTARZ İŞLEMLERDE ÇOĞUNLUKLA İŞE YARAMIYOR ARTIK BU TARZ İŞLEMLERDE YENİ BİR METODLA YAPILABİLİYOR O İŞLEMDE YENİ GELİŞTİRİLEN BİR BOX LA YAPILABİLİYOR .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.