Şimdi Ara

galaxy s3 sorunu yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
13.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Thaedrial5

quote:

Orijinalden alıntı: nelevaya

sonunda yapmayı başardım ne avea ve samsung müşteri hizmetleri 2side yardımcı olamamıştı deneye deneye yaptım oldu
    ayarlardan>diğer ayrlar>mobil ağlar> erişim noktası adları>bu kısımdakı ayarlar >>>>> isim: AVEA internet , APN: internet, proxy: ayarlı değil, bağlantı noktası: 8080 Kullanıcı acı: avea, şifre: avea diğer ayarlar aynen dursun telefonu açıp kapayınca videolar açılıyo internetete sorunsuz bağlanıyoo

Hocam çok sağol ya günlerdir uğraşıyorum teşkkür ederim :D

Fakat bir sorum olucak youtube uygulamasında full screen nerden yapıcaz.internetten girince videonun kösesinde full screen ikonu çıkıo ama

uygulamada yok. sadece pause çıkıyor şimdiden teşekkürler.

Edit : tamam buldum :D

sen naptın ya kardeşim :) inanamadım valla kaç haftadır bende muzdariptim internetten en son dün tak etmişti bu ayarları yaptım inanılmaz giriyo valla çok sağol ayrıca deneyerek nasıl yaptın anlamadım

• arkadaslar spot s3 aldım telefonu baska bi telefon üzeriden kayıt ettırdım .
    türkcell hat kullanıyorum inernete giremiyorum ayarları manuel yap dedi aldıgım yerr ama
    beceremedim yardımcı olursanız cok sevinirim detaylı anlatım yaparsanız şimdiden teskkurlker
  • arkadaşlar bizde yeni s3 aldık fakat bir sorum olacak ekrandaki h h+ yada e yazısı bir sıkıntı yaratır mı? telefon kendi kendine internete girmiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfux

arkadaşlar bizde yeni s3 aldık fakat bir sorum olacak ekrandaki h h+ yada e yazısı bir sıkıntı yaratır mı? telefon kendi kendine internete girmiyor değil mi?

Hocam o isaretlerin olmasi mobil verinin oldugunu gosterir.hattiniz faturaliysa fatura şoku yasamamak icin mobil veri kapatmanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mobil veriyi kapattım fakat mobil veri kapalı konumda iken evimdeki internet vasıtasıyla internete bağlanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfux

hocam mobil veriyi kapattım fakat mobil veri kapalı konumda iken evimdeki internet vasıtasıyla internete bağlanabilir miyim?

Wifi yi acip evinizdeki modem adini bulup sifreyi girdikten sonra baglanabilirsiniz.

• arkadaşlar telefondan bir ses çıkıyor ama ne olduğunu anlamadık şarj yüzde 8 civarında..
  • arkadaşlar s3 ümden garip garip bir ses geliyor video alttadır ne bu yahu çok sinir bozucu??

http://s33.photobucket.com/albums/d65/tayfux/?action=view&current=Video0002_zpsec17e519.mp4
  • Beyler benim hattim avea.telefon h veya h+ da girdiginde bir problem yok veya 2g ye aldigimda problem yok ama ne zaman 3g yazsa tamamen hat gidiyor ne arama yapabiliyorum ne mesaj atabiliyorum ne internete girebiliyorum.nedir bunun caresi yardim edin lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

Beyler benim hattim avea.telefon h veya h+ da girdiginde bir problem yok veya 2g ye aldigimda problem yok ama ne zaman 3g yazsa tamamen hat gidiyor ne arama yapabiliyorum ne mesaj atabiliyorum ne internete girebiliyorum.nedir bunun caresi yardim edin lutfen

aynı sorun bende de var.bir çözüm bulabiliysen bana da yardım et net paketi var kullanamıyorum.teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikral

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

Beyler benim hattim avea.telefon h veya h+ da girdiginde bir problem yok veya 2g ye aldigimda problem yok ama ne zaman 3g yazsa tamamen hat gidiyor ne arama yapabiliyorum ne mesaj atabiliyorum ne internete girebiliyorum.nedir bunun caresi yardim edin lutfen

aynı sorun bende de var.bir çözüm bulabiliysen bana da yardım et net paketi var kullanamıyorum.teşekkürler şimdiden

malesef dostum hiçbir çözüm bulamadım servise göndermek istemiyorum 2 hafta kadar daha idare edicem sonra güncellemeyle geçer diye umuyorum
  • sağ ol dostum ben de öyle yapayım mecbur güncelleme bekleyecez ama telefonda sıkıntı yok aveadan kaynaklanıyor
  • arkadaslar spot s3 aldım telefonu baska bi telefon üzeriden kayıt ettırdım .
    avea hat kullanıyorum inernete giremiyorum ayarları manuel yap dedi aldıgım yerr ama
    beceremedim yardımcı olursanız cok sevinirim detaylı anlatım yaparsanız şimdiden teskkurlker
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.