Şimdi Ara

GALAXY S4 CIZIRTI SORUNU (Ücret iadesi alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
38.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar servis telefonu arıza yok diye gonderdi butun gorusmelerime ragmen adamlar nuh diyor peygamber demiyor eminim geldiginde de bu cızırtı devam edecek söyleyecek laf bulamıyorum artık... adamlar yalancı yerine koydular cızırtı yok diyorlar.
  • tuketici mahkemesine vermeyi dusunuyorum koca kafam iphone 5 alsaydım böyle aptal problemler olurmuydu sizce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacus58

tuketici mahkemesine vermeyi dusunuyorum koca kafam iphone 5 alsaydım böyle aptal problemler olurmuydu sizce...

Hocam iphone alsan samsung alsan hep karsilasabilecegin seyler bunlar. Biraz sans isi fakat samsung servisi gercekten rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkide 2 gündür serviste. aynısı olursa kaymakamlıklarda hakem heyeti var başvurmalı yani. belli bi cızırtı var
  • hangi şube servise verdiniz siz?
  • samsun ana servise felan gondereyim dedimde oyle bir sey yok hepsi aynı dediler.
  • istanbul mu ?
  • kaymakamlıklarda tüketici mahkemesine başvurabilirsin. ücretsiz
  • samsun
  • bişey cıkacağını sanmıyorum
  • denemekte fayda var. geri gönderirlerse bu yolu deneyeceğim. bi umut
  • Kardeşlerim benim s4 arka hoporlöründen dolayı servis değişim yaptı bu gün yeni cihaz geldi bununda kulaklıktan hafif bir cızırtı geliyor galiba hepsinde var en iyisi kafaya takmamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorunu s3 mini telefonda yaşadım ve araştırmalarıma göre s3 mini telefonlarda 5 telefondan en az 2sinde bu sıkıntı çıkıyor . Bunu s4'te düzeltemedilerse yada bu sorunu giderilmediyse YAZIKLAR OLSUN diyorum SAMSUNG'A . Bu sorun kesinlikle yazılımsal değil donanımsaldır bunu da ek ama önemli bir bilgi olarak ekleyeyim . Böyle bir sorunla yaşamamak için telefonlarınızı almadan önce telefonu alacağınız yerde kesinlikle deneyin, sorun görürseniz o telefonu almayın kimse itirazda bulunamaz . Telefonu alırken denemeyip, telefonu aldıktan sonra bu vb sorunun olduğunu gördüğünüzde ise telefonu hemen servise verin ve değişim değil ücret iadesi isteyin . Çünkü değişim olsa bile yine o sorunun olabileceği ihtimaldir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 18 Mayıs 2013; 2:31:50 >
  • Abartılacak kadar bir sıkıntı degil bence belli belirsiz bir cızırtı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar bugun telefonu alali 5. gun ve telefonu hoparlor konumuna getirdigim zaman , bir arkadaşında belirtmiş olduğu gibi , sanki ses çıkışı düşük bir hoparlore yukses ses gönderiyormuş gibi telefon cızırdamaya başlıyor. Bugün samsung yetkili servisine gittim ve durumu izah ettim cihazın içi açılıp kontrol edilecek diyor değişim onayına sunulursa değişim yapılır diyorlar. Yani değişim onayına sunulmazsa 2 bin tl verip daha 5 gun önce aldığım cihazı içi açılmış vidaları sökülmüş ve belkide çizilmiş şekilde geri alacağım. ÇOK BÜYÜKSÜN SAMSUNG teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak780

Merhaba arkadaslar bugun telefonu alali 5. gun ve telefonu hoparlor konumuna getirdigim zaman , bir arkadaşında belirtmiş olduğu gibi , sanki ses çıkışı düşük bir hoparlore yukses ses gönderiyormuş gibi telefon cızırdamaya başlıyor. Bugün samsung yetkili servisine gittim ve durumu izah ettim cihazın içi açılıp kontrol edilecek diyor değişim onayına sunulursa değişim yapılır diyorlar. Yani değişim onayına sunulmazsa 2 bin tl verip daha 5 gun önce aldığım cihazı içi açılmış vidaları sökülmüş ve belkide çizilmiş şekilde geri alacağım. ÇOK BÜYÜKSÜN SAMSUNG teşekkürler....

Hocam iphone alsaniz simdiye 0 cihaz gelmisti size

• Hocam belki servis hizmeti anlamında dediginiz doğru olabilir ama o Iphone u ben telefon diye para veripte satın almam. Hiçbir şekilde hoşuma gitmiyor ve çok küşük ekranı var . S4 harika ötesi bir telefon ama şu kronik sorunlar midemizi bulandırıyor işte... @onkuba
  • Merhaba herkese...Bende bu problem sadece bende sanıyordum..Sırf bu sebepten üye oldum foruma.
    Daha telefonu aldığım ilk gün farkettim bu cızırtıyı ne yapsam halledemedim.Servise vermek istemedim.Malum bizim gözümüz gibi baktığımız cihaza nasıl muamele yapılacak diye endişelendim..Ben bu telefonu aylarca bekledim.Bu cızırtı problemi midemi bulandırdı.
    Birde bir program çalışırken kapanıyor açılıyor tekrar.Şimdi ne yapmamı tavsiye edersiniz?
    Cihaz genpa garantili.Direk genpanın yolunumu tutsam.
  • Arama ayarlarından sesi netleştir dediğiniz zaman kayboluyor, bendede aynı sorun var kulaklığı taktığım halde cızırtı sesi geliyor hatlardandır dedim ama bilemiyorum neden yapıyor.
  • Slm arkadaşlar aynı cızırtı benim s4 de de var net sese getirince cızırtı ortadan kalkıyor.alali bir hafta oldu servise gönderecektim buradaki yorumları okuyunca kararsız kaldım.ancak cızırtının kaynağını buldum şöyle; teletonun arka kapağını çıkarın ve hafıza kart girişinin üzerine hafif bir baskı uygulayın göreceksiniz ki orası biraz esnek sanki bi yeri boş kalmış tam oturtmamışlar. Bastırın ve cızırtının kesildiğini göreceksiniz. Ama çok bastırıp kart girişini eğmeyin.saygılar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.