Şimdi Ara

Galaxy S4 Ekran Camı Çatlaması(Aşırı Isınmadan Şüpheleniyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün denize gittim.Denize girerken de telefonumu güneş almasın diye şapkamın altına koydum.Neyse denizden çıktıktan sonra eve dönerken yolda 5 dk kadar telefonla ilgilendim fakat bir çatlağa rastlamadım.Eve döndüğümde yaklaşık 45 dakika telefonda internette gezindim.Daha sonra ekrandaki çatlağı fark ettim.Acaba niye oldu derken telefonun aşırı sıcak olduğunu fark ettim.Son güncellemeden sonra aşırı ısınıyor telefon.Acaba ekran bu yüzden çatlar mı?
    Şunu da belirtmeliyim ki kesinlikle telefonu hiçbir yere vurmadım yada çarpmadım.
     Galaxy S4 Ekran  Camı Çatlaması(Aşırı Isınmadan Şüpheleniyorum) Galaxy S4 Ekran  Camı Çatlaması(Aşırı Isınmadan Şüpheleniyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorwegianWood -- 1 Temmuz 2014; 16:19:08 >

• Hocam arabada raslamadım demişsiniz ama acaba siz Deniz'de yüzerken biri şapkaya falan basmış olabilir çocuklar vs sahilde koşanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

Hocam arabada raslamadım demişsiniz ama acaba siz Deniz'de yüzerken biri şapkaya falan basmış olabilir çocuklar vs sahilde koşanlar
    Samsung zaten ekranlarını sırf kırılsın diye yapıyor gibi.
    Aşırı dayanıksız oluyorlar.
    Zaten boyalarda dökülmüş.
  • Malesef hocam kimse basmadi
  • Evet malesef hiç memnun kalmadım bu telefondan.Bir zaman sonra kenarları da soyulmaya başladı.Bataryası çok çabuk tükeniyor.Telefon aşırı ısınıyor güncellemeden sonra donmalar hatalar vs..
    Başka bir sebep bulamıyorum ekranın çatlamasına.
    Aşırı ısınmadan olmuş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NorwegianWood

Evet malesef hiç memnun kalmadım bu telefondan.Bir zaman sonra kenarları da soyulmaya başladı.Bataryası çok çabuk tükeniyor.Telefon aşırı ısınıyor güncellemeden sonra donmalar hatalar vs..
    Başka bir sebep bulamıyorum ekranın çatlamasına.
    Aşırı ısınmadan olmuş olabilir mi?
    Hocam aşırı ısınmadan zannetmiyorum ama herşeyden olmuş olabilir. 2 sene önce 1 metreden yumuşak zemine düşen S3 ' lerin ekranlarının içten patladığını gördüm. Bu durum Samsung ' un kullandığı malzeme ve yanlış tasarımı ile alakalı bir durum. Olan olmuş artık , geçmiş olsun.
  • Aşırı ısınmadan olsa öyle tek bir çizik halinde patlamazdı bence hocam.Çok geçmiş olsun.
  • Jelatin varsa o çizilmiş olabilir aklıma başka birşey gelmiyor
  • malesef jelatin de yoktu. Olan oldu artık bir servise verelim bakalım ne diyecekler.
  • Teşekkürler..
  • Geçmiş Olsun
  • Teşekkürler. Bugün yarın garantiye verririm telefonu.Sonucu da yazarım buraya.
  • quote:

Teşekkürler. Bugün yarın garantiye verririm telefonu.Sonucu da yazarım buraya.
    geçmiş olsun ama telefon ısındı diye ekranı çatladı diye bişey hiç duymadım, fiziksel darbe yemiştir ve garanti dışıdır muhtemelen, servise yollarsan 600-700 ekran parası isterler
  • hocam başlığı yanlış açmışım ben ekran değil camı çatladı 150 felan tutar gibime geliyor.
  • Ovv Sheet o zaman
  • quote:

Ovv Sheet o zaman
    aşırı ısıdan tek hat şeklinde çatlak olmaz büyük ihtimal fark etmediğiniz bir darbe almış telefon yada bi basınç yemiş (cepte sıkışma v.s ) geçmiş olsun tekrardan. s4 bende de var internette gezerken ve oyun oynarken sınırları aşan bi ısınma var ama şuan hangi üst model telefonu alırsanız alın hepsinde bu ısınma var ısı kacınılmaz yani burdan cam gorilla glas bilmam kaç numara diye sağlamlık naraları atan samsungada selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoNaNıMcı -- 2 Temmuz 2014; 10:35:39 >

• Fark etmediğim bir darbe almış da olabilir. Samsung un gorilla glass adlı camı da benim açımdan çok büyük hayal kırıklığı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorwegianWood -- 2 Temmuz 2014; 17:58:06 >
  • Muhakkak darbe almıştır, ısınma ile ekran veyahut cam çatlamaz. Geçmiş olsun. Servis yüklü ücret isteyecektir, ön panel tek parça çünkü. Dışarıda sadece camı değiştittirebilirsiniz zannımca, bu işi yapanlar var özel makinelerle.

Ön camı ekrandan ayırmak her yiğidin harcı değil :) bende bu işin içindeydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

Muhakkak darbe almıştır, ısınma ile ekran veyahut cam çatlamaz. Geçmiş olsun. Servis yüklü ücret isteyecektir, ön panel tek parça çünkü. Dışarıda sadece camı değiştittirebilirsiniz zannımca, bu işi yapanlar var özel makinelerle.

Hocam vallaha ben de ilk kez karşılaşıyorum böyle bir şeyle.Çevremde daha önce ekrana zarar getirmeden camı çatlatana rastlamadım daha.
    Sizce servis ne kadar ister? Dışarıda kaça değiştirilir? Ve dışarıda değiştirsem garanti bozulmaz degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qowboy55

quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

Muhakkak darbe almıştır, ısınma ile ekran veyahut cam çatlamaz. Geçmiş olsun. Servis yüklü ücret isteyecektir, ön panel tek parça çünkü. Dışarıda sadece camı değiştittirebilirsiniz zannımca, bu işi yapanlar var özel makinelerle.

Hocam vallaha ben de ilk kez karşılaşıyorum böyle bir şeyle.Çevremde daha önce ekrana zarar getirmeden camı çatlatana rastlamadım daha.
    Sizce servis ne kadar ister? Dışarıda kaça değiştirilir? Ve dışarıda değiştirsem garanti bozulmaz degil mi?

S4 komple ön panel geliş fiyatı 410 Tl. Birebir Orjinal. Üzerine kâr, işçilik ekleyin.Dışarıda yaptırdığınız da direk garanti dışı kalır. Dışarı da sadece ön camı değiştirenlerde var, bunların fiyatı uygun. 100 lirayı geçmez. Ama ön cami ekrandan ayırırken, ekranın zarar görmek ihtimali çok yüksek. Ve bu riski kabul etmezler.

Servis komple ön paneli değiştirecektir, ortalama 600 civarı bir meblağ isteyecektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.