Şimdi Ara

Galaxy s4 - Navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galaxy S4 kullanmaktayım telefonla beraber gelen navigasyon ve harita programlarını denedim fakat çevrimdışı kullanamıyorum..Navigasyonu çevrimdısı kullanmak istersekte ön belleğe alma muhabbeti var, fakat bun dada cok kısıtlı bi alanı alabiliyoruz yani bulundugumuz bolgenın 10km capı vs. gibi...Ben tamamen haritaları hafızaya indirip zamanı gelince guncelleyen ve cevrimdısı calısan sadece gps ile yol tarifi vs yapabilen bir navigasyon programı arıyorum..Önerebileceginiz böyle bir program varmıdır..Ucretli ya da ucretsiz fark etmez..

• imzanı nasıl öyle yaptın? 2 tane resim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

Merhabalar

Galaxy S4 kullanmaktayım telefonla beraber gelen navigasyon ve harita programlarını denedim fakat çevrimdışı kullanamıyorum..Navigasyonu çevrimdısı kullanmak istersekte ön belleğe alma muhabbeti var, fakat bun dada cok kısıtlı bi alanı alabiliyoruz yani bulundugumuz bolgenın 10km capı vs. gibi...Ben tamamen haritaları hafızaya indirip zamanı gelince guncelleyen ve cevrimdısı calısan sadece gps ile yol tarifi vs yapabilen bir navigasyon programı arıyorum..Önerebileceginiz böyle bir program varmıdır..Ucretli ya da ucretsiz fark etmez..

Eli yüzü düzgün bir sygic ile route 66 var.. digerleri pek iyi degil.
    (Google play de bunların deneme sürümleri ucretsiz.. alip kullanirsiniz bir müddet, sonrada isterseniz satın alırsınız)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.