Şimdi Ara

Galaxy S4'üm bozuldu! (YARDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • direk garantiye yolla. içinde çok önemli bilgilerim var de. bu bilgilerimin silinmesi durumunda hakkınızda dava açacağım müşteriyi zor durumda bırakmaktan dolayı de. bir çaresine bakarlar ha silinirse de yapacağın şey tüketici hakem heyetine gidip dava açmak olacak ayıplı mal satmaktan dolayı belki içindekiler için birşey yapamazlar ama kesinlikle yeni cihazını alabilirsin bu tarz büyük teknoloji firmaları haklarında dava açılmasına pek göz yummuyorlar zaten sen haklısın bu durumda o yüzden serviste sorun çıkarmaz bence.
  • ekran kararikken power tusunu basili tut, samsung s4 yazisi gelip tekrar kararirsa tekrar tut. ayni sorum benim s3te de var ancak dedigimi yaptığım zaman aciliyo birkez o donguye girdigi zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu dün itibarıyla ben de yaşıyorum.Batarya,sim,sd card ı değiştirmeme rağmen fayda etmedi.Konunun takipçisiyim.
    @Volume up a girebilmek mümkün değil,zaten kendini resetliyor baştan başladığında en fazla down la açılan menüye kadar gelebiliyorsun orada da yine aynı süre dahilinde kendini restartlıyor.Yazılımsal müdahale mümkün değil gibi.
  • Samsung garantisi varsa direk servise götür belki anakart yanmıştır belki ufak tefek sıkıntısı vardır anakart yansa bile en fazla 2 3 gün içinde teslim alırsın, en azından ben 2 gün sonra anakart değişiminden aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

Aynı sorunu dün itibarıyla ben de yaşıyorum.Batarya,sim,sd card ı değiştirmeme rağmen fayda etmedi.Konunun takipçisiyim.
    @Volume up a girebilmek mümkün değil,zaten kendini resetliyor baştan başladığında en fazla down la açılan menüye kadar gelebiliyorsun orada da yine aynı süre dahilinde kendini restartlıyor.Yazılımsal müdahale mümkün değil gibi.

ben verdim servise bakalım ne olacak.

bazı arkadaşlar itinayla format at düzelir falan demiş ama büyük ihtimalle anlatamamışım.

telefon servis ekranında dahi durmuyor, ne formatı? yazılımsal müdahaleye açık değil cihaz.

anakartı değiştirecekler büyük ihtimalle ama sıcak bakmıyorum 6 ay sonra garantisi bitecek ya çıkma bir anakart takıyorlarsa? ya da montajı mükemmel yapacaklar diye bir garanti yok fabrika değil. garantisi bittikten 2 gün sonra cihazı elime almak istemiyorum 600 tl anakart fiyatı biçerler sonra en ufak şey için. madem anakart yandı, yeni cihaz versinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

Aynı sorunu dün itibarıyla ben de yaşıyorum.Batarya,sim,sd card ı değiştirmeme rağmen fayda etmedi.Konunun takipçisiyim.

ben verdim servise bakalım ne olacak.

bazı arkadaşlar itinayla format at düzelir falan demiş ama büyük ihtimalle anlatamamışım.

telefon servis ekranında dahi durmuyor, ne formatı? yazılımsal müdahaleye açık değil cihaz.

anakartı değiştirecekler büyük ihtimalle ama sıcak bakmıyorum 6 ay sonra garantisi bitecek ya çıkma bir anakart takıyorlarsa? ya da montajı mükemmel yapacaklar diye bir garanti yok fabrika değil. garantisi bittikten 2 gün sonra cihazı elime almak istemiyorum 600 tl anakart fiyatı biçerler sonra en ufak şey için. madem anakart yandı, yeni cihaz versinler.

Hocam bende bugün servise verdim ve yaklaşık 1 saat sonrasında 4 parça değişimi yapılmış halde geri aldım.Ekranda kendi kullanımımdan kaynaklı belirgin bir iz vardı,ayrıca dediğimiz sorunlar tabii orada bulunan genç arkadaşla olan diyaloglar sonrası 1 saate kadar yetiştirmeye çalışırım diyerek bilgi verdi sonrasında zaten gidip aldım.Haberin olsun :)
    Edit:Ayrıca anakart değişikliği yapılmasına gerek yokmuş,bende öyle sanıyordum ama farklı parçalardan kaynaklıymış.İstersen parçalarla ilgili de model dahil atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 25 Ağustos 2014; 20:04:00 >

• Free Time kullanıcısına yanıt
    neden olurmuş ki dostum merak ettim, detaylı bilgi sahibiysen açıklarsan iyi olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

neden olurmuş ki dostum merak ettim, detaylı bilgi sahibiysen açıklarsan iyi olur:)

Bu sorunla ilgili değişen parçalar;
    Switch-Tact;12v.20.160gf,3.4x2.9mm,SPDT
    Module-Sub Pba+Sensor Fpcb (Gt_i9500),GT
    Ayrıntısı hakkında ne desem yalan olur
  • Merhaba, ben de haziran 2013'te S4 aldım ve dünden beri bahsettiğiniz sorunların hepsini yaşıyorum. 3 hafta kadar önce odin ile yazılım güncelleyip format atmıştım zaten yani dediginiz gibi sanırım donanımsal. Farklı batarya ile denedim aynı sorunlar. Servise göndermek istemiyorum zira Medcell berbat bir servis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.