Şimdi Ara

Galaxy S8+ vs iPhone 7 Plus 'Hangisinin ekranı daha büyük?' ilk izlenim videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Şu an hali hazırdaki ve gelecekteki bir çok içerikte 16/9 standart kalacak. Bazı Samsung boylar yine başlamış 21/9 be kardeşim demeye ama o bantlarla o kadar laf ettikleri iPhone'dan daha fazla gereksiz alan var resmen

21/9'a kısaca bir bakalım. Eskiden çıkan bütün filmlerde kullanılıyor ama teknoloji geliştikçe daha çok filmde IMAX sahneler ve 16/9 sahneler görmeye başlıyoruz. En basit örnek Interstellar'da yanda boşluklarla izlersiniz artık o müthiş kırmızı ekranıyla...

Bilge konuştu :) al bunu 16:9 ekranda izle bakalım sonra gel burda yine eskide kaldı o işler de bakalım

Galaxy S8+ vs iPhone 7 Plus 'Hangisinin ekranı daha büyük?' ilk izlenim videosu

bak bu ss te benim monitörden. Sen hiç bu klibi bu açıdan tam ekran izledinmi? Sen 21:9 monitör kullandın mı? Kullansaydın böyle bir yorumun olmazdı zaten.

Kardeşim anlama sıkıntın mı var ben zaten ilk yoruma 16/9 standart kalacak yazdım 21/9 içerik yok demedim. Sen bana böyle 2-3 örnekle gelirsin ben sana onun karşılığında 2-3 milyon tane örnek bulurum. Geçen gün de Mac Pro kullandım çöp falan yazıyordun senin gibi her mesajı sallama olan üyeleri banlamaları lazım aslında ya neyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce bir hesap yaptım ve çıkan sonuçlar şu şekilde;
    5.8'' lik Galaxy S8 5.17''
    6.2'' lik Galaxy S8 Plus 5.53'' bir ekrana sahip.
    Bunlar 16 ya 9 görüntü formatında kullanılabilen ekran boyutları oluyor arkadaşlar.

5.7'' lik Lg G6 ise tam olarak 5.2'' bir ekrana sahip.

• Ikisinin ekran boyutlari gun gibi ortadayken "hangisinin ekrani daha buyuk" diye bir baslik atmak ve bu soruyu sormak guldurucu ama hakkinizda dusundurucu sebeplere yol acti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasamak5656 -- 26 Nisan 2017; 15:46:47 >
  • Arkadaşlar ekran ne kadar çok dikdörtgen olursa inç o kadar büyür tabiki. 5.5' lik en çok alana sahip ekran ise kare dir. 16/9 ile 18/9 arasında da dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum. 16/9 ile 21/9 olsaydı dağlar kadar fark olurdu.
    Bir de bazı arkadaşlar 21/9 video nasıl olurdu diye bahsetmişler. Ben de bununla ilgili bir paint çizimi yaptım. Pek ustaca olmadı ama idare edin:)

Buna benzer bir görüntü alanı olurdu.

• ben enayi değilim.

Mi 5s plusın gözünü seveyim. 1700 liraya cengaver gibi telefon.

• iphone ekranı daha büyük duruyor.

• su bait basliklari atmaktan bikmadiniz mi yahu? bana niye soruyorsun hangisinin ekrani buyuk diye? ben sana soruyorum.
  • Kesinlikle tasarım olarak samsung öne geçti zaten tüm firmalar artık ekran olarak bu şekilde çıkmaya başladı bu sene çıkacak olan yeni iphone'da buna benzer olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeriklerin %90 16.9 formatta iken ne anladım ben o ekrandan... Paintte sanal tuşları kasaya dahil edip bu ekranın gerçek boyutu şu diyen Samsung fancığı arkadaşlar görünmüyor ortalıkta nedense... Ha unutmadan bunu yapmasam olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosster -- 26 Nisan 2017; 17:37:38 >

• Samsung, S8 ile gerçekten de harika bir iş ortaya çıkarmış, bunu kimse yadsıyamaz. Gerçekten de elde harika durabilir ama tutuş hissi olarak asla bir iphone değil bu da bir gerçek ve ince uzun bir ekrana yatay bakmakta problem olmasa da, dikey olarak uzun süre bakmak, göz açılarını olumsuz yönde etkileyerek şaşılık dediğimiz göz bozukluluklarını tetikler diye düşünüyorum. Bu bakımdan ince uzun ekranı özellikle telefondan başını kaldıramayan gençler açısından şahsen hoş karşılamasam bile çok fazla telefon kurcalayan bir adam olmadığımdan S8 bana gerçekten de harika görünüyor. Samsung bu sefer yapmış ve olmuş diyebilirim. Aynı kasa ile Apple 7S modelini çıkarırsa gerçek anlamda çuvallayabilir. Zira tepe model dediğiniz S8 gibi olur.

İnceleme olarak ise, her ne kadar Mesut kardeşimin incelemelerini beğenmediğimden izlemesem de bu sefer ki daha tarafsız olduğundan ötürü sanırım hoş olmuş.

Lakin şimdi aklıma iPhone 5 ve 6 ilk çıktığı zamanlarda "ince uzun ekran mı olurmuş" diyen android delikanlıları geldi. Dünya işte.. söylediğini yutturur adama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sony experia xzs incelemesi ni ne zman yapcaksınız acaba?_?

• Bu yeni ekran formatının en büyük artısı tutuşu iyileştirmesi ve kullanımı kolaylaştırması. Note 5 kullanan biri olarak elim çok büyük olmasına rağmen bazen "Kasa biraz dar olabilirdi" dediğim çok olmuştur. s7 edge bu konuda daha iyiydi. Ama s8+ nın elime tam oturacağına, pantolonun ön cebinde daha iyi taşınacağına eminim.

• kulaklıklar samsung' un, akg' nin değil.
    https://www.youtube.com/watch?v=W_J2dCDl_tg

• 7 plus

• alamayacağım benim için çok da heyecan verici bir şey değil.

• Şu zaman diliminde kullanışlı bir format değil.

Sürekli sitelerde yada video izlerken ayarlama yapman gerekir.

• S2 de bile yüz tanıma vardı. Niye bu kadar heyecan oldun ki Mesut reis :)

• Adamlar genişletme ayarı koymuşlar ve son kullanıcının anlayamacağı bir şekilde bunu yapabiliyor. Yani ekranda bir bozulma piksellenme olabildiğince az oluyor. Buna rağmen yok iPhone ekranı ile aynıymışta bilmem neymişte. Gerçekten Samsung mühendisleri bu videoyu görse intihar ederler. Zaten böyle saçma eleştiriler bir tek bizim ülkeden gelir. Adamlar harika bir cihaz yapmış donanımı tartışılır ancak 100 kişiye sorsak genişletme özelliğini kullanır keyfime bakarım video izlerken zaten diğer durumlarda her şekilde başka bir görüntü deneyimi der. Yakın zamanda da geliştiriciler hızla destekleyecektir.

Mesut Çevik kalibresinden uzak 3.sınıf Youtuberların eleştirileri gibi olmuş.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    z3 compact kullanıyorum gayet ufak çerçevesi var mükemmel "telefon" olarak oyun oynarken küçük ama herşeyi yapıp taşırken sıkıntı çekmiyorsunuz :)

• Mate 9 almak için bir neden daha! Geniş ekran istiyorsak, yurt içi satılan ürünlerde pek bir seçeneğimiz yok anlaşılan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.