Şimdi Ara

GALAXY SII mi GALAXY WONDER mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki internette en ucuz S2 yi nerede bulabilirim dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

s2 ile wonderin ekranını kim karşılastrabilirki allah aşkına amoled ve lcd den bahsediyoruz , degil wonder sgsi900 sgsi9001 sgs2 i9100 sgs advantage bunların ekranları sgslerin pentile olmasına ragmen vondara a takar.

şimdi bende her ikisi de oldugundan ve her ıkısını de an be an karşılastırabıldıgımden söyluyorum,wonderın ekranı normal lcd ekranı gibi değil,ve çok enterasan gelebılır yazılı metınlerı goruntulerken wonderın ekranının daha ıyı oldugunu bıle dusunuyorum.foto -vıdeo tarzındakı gosterımlerde de amoled ekran ıyı gıbı gelıyor.

wonderın ekranı kesınlıkle dıger lcd ekranlardan farklı .

bence fıyat kaygısı var ıse wonder da beklentılerı karsılayabılır.
  • begeniler kişiden kişiye göre degişir elbet yanlz ben 2,3,6 daki renk yogunlugunu ics de goremıyorum o baska bu tamamen batarya perfornmans ıyılestırmelerı yuzunden olan birsey

wondar a gelince

kullandgmdan biliyorum o ekranını özellikle siyahlarda hiç begenmiyorum
  • Paran varsa SII
    Paran yoksa Wonder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatından bağımsız düşünürsek kesinlikle SII
  • galaxy wonder cep telefonunda harikalar beklemeyin arkdaslar. size s2 s3 s3mini note tadı vermez veremezde. ama onlara yakın olarak orta seğmentlerde bir model. kötü mü ? değil kimse kötü diyemez wonder modeline, ğio-ace-galaxy y, galaxy mini- mini 2 den çoğu modele basar. eğerki biraz daha para koymak isterim derseniz üzerine. ace 2 8160, 8190 s3mini, s advance, 9070 nexsus bunları alacaksınız. ama telefonu laptopla karıstıran bazı arkdaslarımız var. yok işlemci yetmiyor, yok oyun yükledim kastı, romu var mı, fifa yükledim, gta indirdim, arkdasım böyle şeyleri dizüstünü al otur parka ne istiyorsan yap sana kalmış. sizede fiyat ve site olarak önerebiliğim bir yer veriyorum fiyatı 670 olması gerek ti.http://www.kapiteslim.com/urun/samsung-i8150-galaxy-w-fiyati.aspx . dediğim ğibi arkadslar telefona 600 liradan fazla vermek mantık işi değil. daha fazlasını vermek isteyenler sağlam pc alsın otursun yerinde istediğini kassın, telefonda benm için önemli olan, şık görünüm, sağlam kasa, en önemlisi yere düştüğünde telefonda hasar olmayacak arkdaslar. camı patladımı at çöpe, şarjı nasıl ğidiyor, wifi ve 3g olması yeterlii. alan herkese hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.