Şimdi Ara

Galaxy SIII konusunda kararsizim yardim edin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen eğer kendini özgür hissdeceğin bir telefon istiyorsan benim sana önerim elbette HTC 'DİR.Acayip bir menüsü ve kolay bir kullanım şekli vardır.Şiddetle HTC ONE X öneririm.Samsung S3 ' ün en güzel özellikleri yüz tanma vesayre vesayre.Htc den şaşma derim.
  • Touchwiz var diye s3 e kotu demek akil kari degil.. iki dk cm9 yada 10 u indirirsin google in android deneyimini yasarsin..
  • saolun arkadaslar fakat ya s3 alicam yada hic telefon almiyicam acik konusmak gerekirse babamda htc sensation var ve mennun degil oda s3 dusunuyor ama yinede onumde 3 veya 4 gun var nexus'a gelince hic arastirmadim suanda yurt disinda oldugum icin arastirma imkanim yok ama kendi dusuncem s3 suan piyasadaki iyi ve kotu yanlariyla beraber onde olan bir telefon ve kotulenmesinin sebebi bana gore beklentilerin telefonun ozelliklerinin biraz daha ustunde olmasi son olarak suan s3 alip ne olursa olsun olabildigince uzun bir sure kullanmayi dusunuyorum herkese tesekkurler yorumlarinizin devamini bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

İyi, google a mail at "ben usa da yasiyorum, nexus'ta gpu dusuk, siz bu isten anlamiyorsunuz, hepiniz s3 alin." de.

Sende 1 yıllık nexus iyi ama ( sen SD kart için attın inşallah ) , 2 aylık S3 berbat olmuş diye aynı üreticiye e-mail atarsın. donuyor diyorsun ya :))

Sonrada ben TR da yaşıyorum , tüm cihazları kullanacak param da var , benim sözüm - önerim geçerli dersin

" bir ara - google - ye sorarsın GPU sunu - nexus ve s3 ü kim üretiyor diye " ben bilmiyorum hatta yeni çıkan nexus tablet i !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 27 Temmuz 2012; 12:53:03 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.