Şimdi Ara

Galaxy Tab 2 7' (P3105) telefon görüşmesi özelliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
11.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sigmoid

Hocam birde orjinale dönmek istersek onunda nasıl yapıldığıını anlatabilir misin?

:-) Odinle her halukarda orjinal rom yukleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimenwd

quote:

Hocam birde orjinale dönmek istersek onunda nasıl yapıldığıını anlatabilir misin?

Hocam birşey soracağım cihaza root attıktan sonra kernel ve yeni romu niye mobil odinle flasliyoruz? Normal odin ile bilgisayardan yapsak ne sakincasi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

quote:

quote:

Hocam birşey soracağım cihaza root attıktan sonra kernel ve yeni romu niye mobil odinle flasliyoruz? Normal odin ile bilgisayardan yapsak ne sakincasi var?

Normal Odin ne yazikki modemi yazamiyor, onun icin bundan once normal odin ile rom yuklemeye calisanlarin sistem versiyonlari p3100 olsa da anabant surumleri p3105 kaliyordu. Turkiye icin p3105i dusunen Samsung modem yazma iznini kapaymis :-) Mobile odin butun firmwarei eksiksiz yazabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Normal Odin ne yazikki modemi yazamiyor, onun icin bundan once normal odin ile rom yuklemeye calisanlarin sistem versiyonlari p3100 olsa da anabant surumleri p3105 kaliyordu. Turkiye icin p3105i dusunen Samsung modem yazma iznini kapaymis :-) Mobile odin butun firmwarei eksiksiz yazabiliyor.

hocam hızlı cevap için teşekkürler sana zahmet şu mobile odini indirdikten sonraki basamakları tane tane anlatırmısın ben genelde bilgisayardan rom kurduğum için bu mobile odine yabancıyım indirdiğimiz bu mobile odin dosyasını ve kerneli nasıl yükleyeceğiz son olarakta yazılım atma kısmını detaylı olarak anlatırsan sevinirim malum herkes herşeyi bilmiyor beni cihazı eline ilk kez alan biri olarak düşünüp ona göre anlatırsanız sevinirim. yani ikinci maddeden sonrasının detayı lazım şimdiden teşekkürler

• ben tlfn ozelligini actim ve gayet saglam sorunsuz kullaniyorum diger konularda nsl yptigimi anlttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bu yeni şekli ile fotoğraf çekmeyi bulamadım.

Eğer tarif edilirse çeker yeni masa üstünü eklerim.

cimenwd, Beyede buradan çok çok teşekkür ediyorum.

Hadi gözün aydın abi. Senin adına çok sevindim. Başından beri bekliyordun. Güle güle kullan tabletini pardon telefonunu yada her neyse işte.

Birde bizim jölelibrokoli vardı heyecanla bekleyen. Umarım görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: denmus

quote:

Hadi gözün aydın abi. Senin adına çok sevindim. Başından beri bekliyordun. Güle güle kullan tabletini pardon telefonunu yada her neyse işte.

Gördüm tabii ya görmem mi.
    Takipteyim, her an sipariş verebilirim.

• quote:

quote:

Çok sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 5 Mart 2013; 17:08:25 >

• Nasıl açtınız telefon özelliğini? Ben şimdi telefon özelliği için hangi modeli almalıyım? Bir yardım edin garibe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun galaxy tab 2 7.0 3g+wifi alıcaksın sim girişli 16 gb lık model

diğer konulara göz at nasıl yapıldığı anlatıldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsnc

samsun galaxy tab 2 7.0 3g+wifi alıcaksın sim girişli 16 gb lık model

diğer konulara göz at nasıl yapıldığı anlatıldı...

Evet dünden beri harılharıl okuyorum. Ama gene de "samsung galaxy tab 2 7.0" (P3105) telefon özelliğini aktifleştirme rehberi" diye bir konuya ihtiyaç var kanımca.
    Saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada deyalı anlatımı var:

http://www.cimenwd.com/?p=224
  • hocam cihaza dediğiniz gibi yazılımı kurdum ama cihaz açılırken samsung yazısından sonra samsung logosundan önce ekranda görüntü gidiyor ve ekran renkli bir şekilde karlanıyor bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz? yada buna benzer problemi olan başka kimse var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 5 Mart 2013; 19:51:50 >
  • Arkadaşlar tabletin telefon olduktan sonraki durumunu bir konudan devam etsek, iyice bir oraya bir buraya bakıp kafalarımız karışıyor.
    Böylece benim gibi ilk defa Android samsung tablet-telefon kullananlar içinde iyi olur.
    Telefonun özelliklerini yeni yeni keşfetmeye başladım.
    Mesela; ben son aranan numaraları bulamıyor tekrar rehbere giriyordum bugün onu buldum çok hoşuma gitti.
    Böyle basit şeyleri bulursak burada paylaşırsak bilmediklerimizi öğreniriz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam cihaza dediğiniz gibi yazılımı kurdum ama cihaz açılırken samsung yazısından sonra samsung logosundan önce ekranda görüntü gidiyor ve ekran renkli bir şekilde karlanıyor bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz?

• Biraz gündem dışı olacak ama (malum bu ara herkes tel derdinde ) ya benim xihaz bilgisayardan şarj olmuyor. 3 farklı bilgisayar 10 farklı usb denedim tık yok. Acaba kaynağı hakkında fikriniz var mı? Bilmediğim ayarı falan mı var meredin nedir?

• quote:

Biraz gündem dışı olacak ama (malum bu ara herkes tel derdinde ) ya benim xihaz bilgisayardan şarj olmuyor. 3 farklı bilgisayar 10 farklı usb denedim tık yok. Acaba kaynağı hakkında fikriniz var mı? Bilmediğim ayarı falan mı var meredin nedir?

Doğru yanıtmı bilmiyorum ama, benim tabetde açık iken bilgisayara bağlayınca şarj olmuyor. Kapalı halde bağlayınca şarj oluyor.
  • quote:

quote:

Biraz gündem dışı olacak ama (malum bu ara herkes tel derdinde ) ya benim xihaz bilgisayardan şarj olmuyor. 3 farklı bilgisayar 10 farklı usb denedim tık yok. Acaba kaynağı hakkında fikriniz var mı? Bilmediğim ayarı falan mı var meredin nedir?

Doğru yanıtmı bilmiyorum ama, benim tabetde açık iken bilgisayara bağlayınca şarj olmuyor. Kapalı halde bağlayınca şarj oluyor.

Bende de aynı ama sanki cihaz açıkkende şarj ediyor diye hatırlıyordum demek ki yanlış hatırlıyormuşum. Teşekkür ettim.
    Ama bana biraz saçma geldi. Niye açıkken şarj etmesinki?

• arkadaşlar şu an itibari ile cihazın orjinal rootsuz yazılımına dönmüş bulunmaktayım. cihazın telefon özelliğini kulllanabilmek güzel ama bu uğurda ekranın bozulmasına katlanamadım sinek küçük ama mide bulandırdı. cihaz şimdi yeni doğmuş bebek gibi ve istikrarlı bir şekilde çalışıyor sizede tavsiyem orjinal roma (türkiye) dönmenizdir kalın sağlıcakla......
  • quote:

quote:

bilgisayara bagladigimda benim de sarj cubugunda carpi isareti oluyor ancak bekledikten sonra baglantiyi kesince sarj oldugunu goreceksingarip birdurum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.