Bildirim
galaxy tab 3 7.0 root yapma
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanırım bilgisi olan pek fazla kişi yok -
quote:
Orijinalden alıntı: snopy28
iyi gunler arkadaşlar galaxy tab 3 7.0 aldım bikac sorum olacak
1: root nasıl yapabilirim
2: uygulamaları hafıza kartına taşıya bilirim
3: tablet usb bellek gormuyor 3 tane farklı kablo ile denedim ama gormuyor koblolar cin tablerinde calışıyor
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Çok yeni bir üretim olduğu bu tablet için root etme olayı henüz ortalığa dökülmedi..
Bir aya varmaz çıkar..
XDA yı takib edin..
Diğer sorularınız da rootlanırsa hallolabilecek şeyler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 16 Temmuz 2013; 11:33:07 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
cavabınız için teşekkürler usb bellek görmeme sebebi root dan dolayımıdır ayrıca androidde yeni sayılırım XDA nedir pek bilgim yok -
quote:
Orijinalden alıntı: sas_sas
quote:
Orijinalden alıntı: snopy28
iyi gunler arkadaşlar galaxy tab 3 7.0 aldım bikac sorum olacak
1: root nasıl yapabilirim
2: uygulamaları hafıza kartına taşıya bilirim
3: tablet usb bellek gormuyor 3 tane farklı kablo ile denedim ama gormuyor koblolar cin tablerinde calışıyor
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Çok yeni bir üretim olduğu bu tablet için root etme olayı henüz ortalığa dökülmedi..
Bir aya varmaz çıkar..
XDA yı takib edin..
Diğer sorularınız da rootlanırsa hallolabilecek şeyler..
cavabınız için teşekkürler usb bellek görmeme sebebi root dan dolayımıdır ayrıca androidde yeni sayılırım XDA nedir pek bilgim yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X