Şimdi Ara

Galaxy Tab 3 7.0 Telefon Özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Tab 3 7.0 wifi modelini aldım. Cihaza root atsam ve otg ile vınn bağlasam acaba telefon özelliği açma şansım var mıdır ? Başka bir yöntemde olabilir . şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: csarikoc

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 wifi modelini aldım. Cihaza root atsam ve otg ile vınn bağlasam acaba telefon özelliği açma şansım var mıdır ? Başka bir yöntemde olabilir . şimdiden teşekkürler

aynı tabletten bendede var konuyu takip edeyim, benım içinde yararlı oalacaktır
  • ben yok diye biliyorum ama yinede bi ihtimal deneyim sansimi dedim

• Bu tabletde halihazırda OTG desteği YOK.

Samsung WiFi tabletlerin OTG desteği olanlarında bile Harici 3G Modem desteği de YOK.

400 Tl tablet alıp 700 Tl lik tablet gibi kullanma uyanıklığının (!) önüne geçmenin yolunu bulmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 25 Eylül 2013; 9:51:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sas_sas kullanıcısına yanıt
    uyanıklık yapan felan yok. bir cihaz aldım ve bunun her türlü özelliğinden yararlanmak en doğal hakkım. sizlerede bu konuda bilginiz varmı diye sordum . keşke sizde direk böyle bir özelliğin olmadığını söyleseydiniz daha iyi olurdu
  • csarikoc C kullanıcısına yanıt
    Kişisel alma ve Üzerine alınma genel söylüyorum...
    @csarikoc
  • Bu soruyu sormustum ama cevap alamadim.

Belçikadan aldigim samsung tab 2.7 (3G+wifi+telefon) acaba Tr de Tûrk sim karti ile kullanabilirmiyim? Bu tablet bana bedavadan geldi. Evdeki paketi degistirdigim için ama orada hiç kullanmiyorum gerek kalmiyor.
    tr ye geldigim zaman turk sim karti ile çalismazsa yapacak hiç bir yokmudur?
    Tskler
  • BlueVPN isimli ücretsiz uygulama sayesinde bluetoothlu her telefonu modem olarak, kablosuz bir şekilde kullanabilirsin.uygulama sayesinde sim kart girişi için tablete fazladan 300 lira vermenin bir anlamı kalmıyor.plus sürümünü kullanmadım ama sanırım onun ayrıca 3g modem desteği varmış. İnternet olayını çözdükten sonra zaten her türlü telefon gibi kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizcimavisi -- 4 Kasım 2013; 2:12:33 >
  • Kullanmış olduğun galaxy tab3 7.0 3g li ise telefon özelligi bir şekılde aktıf edilebilir. yurtdışındaki cihazlar telefon ozellıgı aktıf şekilde satışa sunulmuş youtube dan videolarını izliye bilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.