Şimdi Ara

Galaxy Tab 3 Lite ülkemizde satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütün alt seviye cihazlar pazara hemen giriyor fakat kaliteli cihazlar yok. Mağaza mağaza dolaşıp Tab Pro 8.4 aradım, bırakın bulmayı ne olduğunu bilen bile yok.

• 16 saattir haber yok sitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasturk

16 saattir haber yok sitede.

Her insan gibi editörlerinde tatil yapmaya ihtiyaçlari var, pazar günleri haber yapilmiyor genelde, yapilirsada tek tük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

• sırf üzerinde samsung yazıyor diye mi bu fiyat ? işe bak be !!

• Plastigin kilosu ucuz oldugu için plastik kullanıyorlar.
  • ben tablet falan istememiştim ama annem gitmiş almış ve üstelik dedim alcaksan da güzel al kötü olmasın dedim gitti bunu aldı.Çöp olduğunu anladım gizliden tableti 5. kattan aşağı attım kırıldı kurtuldum sakın almayın çöp bu tablet boşuna para vermeyin.Alcaksanız note,i pad alın önermem

• tablet çöp falan degil acip garage band falan takilmiyosan kayit yapmiyosan is adami degilsen neyinize lan sizin ipad ler ios 7 ler evinde oturup bi iki dizi izliyon haber okuyon ne alcan kusura bakmayinda donanimlari gayet iyi çöp diyen heralde tabletten sirket yonetiyo!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu özelliklere bu fiyat fazla. İnternette bir de uygun demişler fiyat için. Diyecek söz bulamıyorum. Dual Core + 1 GB RAM + 8 GB ROM 400 TL etmez bana göre.
  • bende var çok iyi

• Arkadaşlar Bu Tablet Kadar İyi Bir Tablet Görmedim Harika bir Tablet Arkadaşım 2 Günlüğüne Vermişti Başından Kalkmadım Her İşlerinizi Yapıyor Çok Hızlı Bir Tablet Bende Almayı Düşünüyorum Haa Hatta İğrenç Diyenler Üşenmeyip Bi Tabletin Videosuna Baksınlar Siz Anca Kötü Kötü Dersiniz Bu Tablet Sizden Akıllıydı Sandığım Kadarıyla

• Cihaz şu an media markt larda 249 lira 1 hafta oldu alalı ben çok memnunum

• Tablet cok saglam bende bir kac yildir var yorumu bu tabletden yaziyom saglam tablet istiyom ama performansi iyi olacsk diyosanuz almayin youtube hep kasiyo vidyo izlerken ama oyunlarda iyi sayilir eskisi bir yumrukla kirildi ama bu tablet bi yumrukla kirilmaz 1000 yumruk bile yetmez cok saglam bi tablet yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.