Şimdi Ara

Galaxy Tab P7300 Yazılım Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazılım sürümü android 3.1 güncelleme var diyor (53,51 mb) güncelle diyorum indiriyor ama kurarken % 14 te kalıp cihaz tekrar açılıyor.Kies üzerinden de güncelleme yapılamaz diyor.Cihaz türk malı.kaç gündür uğraşıyom hep aynı.bi çözümü var mı ?

• cevap yok mu
  • Arkadaşım sen 3.1 den 3.2 ye uğraşıyorsun ama bence hiç uğraşma. 3.2 ile bile tablet hiçbirşeye benzemiyor. Eğer az çok bilgin var ise 4.0.4 ics kur derim. Netten araştırırsan gerekli bilgiyi bulursun. 4.0.4 kur o zaman tablet kullanıyorum dersin.
  • Eyvallah dostum.4.0.4 ics ile ilgili az bilgi verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer73

Eyvallah dostum.4.0.4 ics ile ilgili az bilgi verebilirmisin

Googledan galaxy tab ics rom yükleme diye araştır gerekli bilgileri bulursun. Benim tablet 3g+wifi olduğundan buradaki Austria romunu (ATO) kurdum. Çok güzel. İnan tabletten zevk almaya başladım. Hiçbir sıkıntısıda yok. Herşey çalışıyor.

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-P7300
  • Kies yeni sürüm üzerinden yükledim sorunsuz çalışıyor.
  • Arkadaşlar tablet bir yerden elime geçti. Çalışıyor sorunsuz ama android sürümü 4.0.4 ve ne tarayıcıdan video izletiyor ne apk yükleniyor. Tek isteğim YouTube'a girebilmek çocuk çizgi film izleyebilsin yeter. Google play çalışmıyor, apk yüklenmiyor, tarayıcı video açmıyor. Tarayıcıdan YouTube sitesine girse yine yeter. Çözüm önerisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.