Merhaba arkadaşlar samsung galaxy tab s tablet için ince üçlü kalem arıyorum kalem tavsiyesi yapar misiniz birde samsung c pen alsam çalışırım tesekkurler
Aynı soruyu bende sormuş olayım iyi bir kalem almak istiyorum tablete not tutabileceğim.
tab s de note tutuluyor mu kı... s pen tarzı bır olay varmı note telefon serılerındekı gıbı
catik
kullanıcısına yanıt
s pen tarzı olay yok.o kadar işlevli bir kalem performansı istiyorsan,samsung note'a yöneltiyor seni. Arkadaşların dediği s pen tarzı,en azından bir ince uç kalem var mı? Ama ben hep top uçlu,kalın kalemlere denk geliyorum.Demek ki yok:/
merhaba arkadaslar galaxy tab s kullaniyorum ama kalem ile not alirken elimi ekranin uzerine koyarak not alabilecegim iyi bir applikasyon var mi?
ince uclu kalem icin galaxy note sart mi?
ince uçlu kalem seçenekleri var amazon veya aliexpress ten alabilirsiniz ama gereksiz pahalılar.
şahsen note tutmak istiyorsan kalemli bir tablet almalısın. gidip tab s alıp üstüne bir de 100 tl'ye kalem almak çok saçma. baştan niye note almadınız? aynı fiyattı.
-önemli olan kalem değil, ekranın yapısıdır. samsung s-penler başka ekranda çalışmaz. ancak özel ince uçlu bazı kalemler her ekranda çalışabiliyor. ancak bu kalemler hem spen kadar kaliteli değil hem de pahalı