Şimdi Ara

Galaxy Tab S2 T710 vs T713 Performans Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyla ilgili arama yaptım ancak bulmayı başaramadım öncelikle bunu belirteyim.

Sorum şu. T713, T710'un yenilenmiş modeli. İşlemci ve gpu unitesi farklı. Ancak benchmark testlerine baktığımda T710'un daha başarılı olduğunu gördüm. Kullananlar veya konuya hakim olanlara sorum şu: Hangisini tercih etmeliyim?

Belirtmek isterim ki ürünü oyun için değil günlük kullanım için almak istiyorum. Bunların yanına bol bol okuma yapmam ve word excel gibi programları kullanma amacındayım.

www.devicespecifications.com
    Arasında karşılaştırma: Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Wi-Fi SM-T713, Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Wi-Fi, Samsung Galaxy Tab S2 8.0
    http://www.devicespecifications.com/tr/comparison/e06a78be0
    Bu sayfada speclerin karşılaştırması mevcut.

Sevgiler.

• Merhaba, antutu test sonuçlarını buldum, ne derece doğru bilmiyorum, paylaşıyorum.

Left SM-T710 -vs- Right SM-T713
    Samsung Galaxy Tab S2 version 1 -vs- Samsung Galaxy Tab S2 version 2
    Antutu 3D test with color comparison
    Side by side!

-----
    SCORES:
    2016 Samsung Galaxy Tab S2 (SM-T713) - 76198
    2015 Samsung Galaxy Tab S2 (SM-T710) - 51996
    2014 Samsung Galaxy Tab S, 8.4 (SM-T700) - 48210 (not shown in this video)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoxman

Merhabalar,

Konuyla ilgili arama yaptım ancak bulmayı başaramadım öncelikle bunu belirteyim.

Sorum şu. T713, T710'un yenilenmiş modeli. İşlemci ve gpu unitesi farklı. Ancak benchmark testlerine baktığımda T710'un daha başarılı olduğunu gördüm. Kullananlar veya konuya hakim olanlara sorum şu: Hangisini tercih etmeliyim?

Belirtmek isterim ki ürünü oyun için değil günlük kullanım için almak istiyorum. Bunların yanına bol bol okuma yapmam ve word excel gibi programları kullanma amacındayım.

http://www.devicespecifications.com/tr/comparison/e06a78be0 Bu sayfada speclerin karşılaştırması mevcut.

Sevgiler.

Hocam bende sizin mesajınızla t713 diye bir model olduğunu fark ettim, siz ne yaptınız aldınız mı? Hangisini tercih ettiniz? Bu aralar bende s2 8.0 almayı düşünüyorum kararsız kaldım şimdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.