Şimdi Ara

Galaxy Tab S6 Lite mı, Apple İpad 7 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Tablet alma aşamasındayım. Netflix ve internet kullanımı için alacağım. Batarya ömrü ve kullanım rahatlığı kıstasımız. Son zamanlarda hiç takip edemedim şimdilerde bakıyorum ama Samsung da çok nitelikli ürünler piyasaya çıkarmış. Fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı. Tavsiyelerinizi, yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

• Polemik olmasın ama arkadaş Netflix ve internet kullanımı için urun tavsiyesi rica etmiş. Siz ıpad demissiniz ipadle film izlediğinizi sanırsınız sadece, ileriye gidemez. Hem ekran hem de yatay konumda sağda ya da solda kalacak hoparlör hiç zevk vermez vermiyor da. He video fotoğraf işleme yapacağım derse tamam ıpad okey ama netflix ve internet kullanımı için ıpad tamamen saçmalık bu kadar net.
  • İpad al geç hocam android tablet alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

İpad al geç hocam android tablet alınmaz.
    Hiç mi şansı yok hocam?
  • Netflix için diyorsanız kesinlikle Samsung. İpad alırsanız filmleri 10" olarak değil yaklaşık olarak 8" olarak izlersiniz. ekran oranı nedeniyle samsung daha mantıklı hem de üstte sağlı sollu iki hoparlör olduğu için samsung yine avantajlı. oyun oynarım derseniz de ipad mantıklı görünüyor.
  • Oyun oynıcaksanız ipad bi adım önde, samsungta oynanmaz demiyorum ama ipadin daha kaliteli bi oyun deneyimi olduğu ortada, iphone kullanıyorsanız macbook apple watch gibi ürünleriniz varsa, yani bu ekosisteme aşinaysanız ve ürünleri senkronize rahatlıkla kullanabilirim derseniz ipad.

Oyun ve ekosistem dışındaki bütün senaryolarda samsung derim.
  • Apple düşmanı olarak birisi olarak tablet = ipad derim. İos 13 ile zaten işletim sistemi özgürleşti. Eski kısıtlamalar yok..
    Profesyonel kullanım yapacaksan windows 10lu tablet te alabilirsiniz.ama uygulama marketi o kadar gelişmiş değil ,win32 exe programlarını kullanırsın.

Android çöp işletim sistemidir para verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 10 Haziran 2020; 6:38:32 >
  • Polemik olmasın ama arkadaş Netflix ve internet kullanımı için urun tavsiyesi rica etmiş. Siz ıpad demissiniz ipadle film izlediğinizi sanırsınız sadece, ileriye gidemez. Hem ekran hem de yatay konumda sağda ya da solda kalacak hoparlör hiç zevk vermez vermiyor da. He video fotoğraf işleme yapacağım derse tamam ıpad okey ama netflix ve internet kullanımı için ıpad tamamen saçmalık bu kadar net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Appledan şaşmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.