Şimdi Ara

Galaxy tab3 8.0 tabletimin ekrani cercevede oynuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tableti bimeksten almistim ekranin sag ustu arkasina kamera gelen yer hafif bastirinca ice cokuyor sonra kameranin yanindan bastiinca duzeliyor ciddi bi sorun mu iade etmelimiyim?
    Bide bundan once tableti ilk aldigimda kirmizi noktalar vardi siyah ekranda gorunen onu degistirdiler yani bu 2. Ayipli urun oluyo ben geri vermeye utaniyorum adamlardaki yuzsuzluge bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mediserko M kullanıcısına yanıt
    Hiç utanma geri götür.Olmadı garantiye gönder.Satmadan önce güler yüz gösteriyorlar.Sattıktan sonra da ilgilenmek zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrrr

Hiç utanma geri götür.Olmadı garantiye gönder.Satmadan önce güler yüz gösteriyorlar.Sattıktan sonra da ilgilenmek zorundalar.

dün geri götürdüm yine değiştirdiler bu iki oldu ben bıktım artık bundada sol tarafta çok hafif var ama artık uğraşmıcam pek sorun olmaz o yoksa bu döngü sonsuza kadar devam edecek :)
  • Devam etse bile bu senin sorunun değil ki.Ayıplı ürün satıyorlarsa onlar düşünsünler. :)
    Bende tabletleri araştıroyum.Taşıması kolay olsun diye 7 inç düşünüyorum.Ama bimeksten almayacağım sanırım :)
  • quote:

Devam etse bile bu senin sorunun değil ki.Ayıplı ürün satıyorlarsa onlar düşünsünler. :)
    Bende tabletleri araştıroyum.Taşıması kolay olsun diye 7 inç düşünüyorum.Ama bimeksten almayacağım sanırım :)

7inç le boyutu aynı sayılır yani cerceve ince bunun performansıda çok daha iyi bunu tavsiye ederim boyutu için 7inç düşünmede gerek yok
  • Aslında aklımdan geçen ;
    1-Nexus 32 gb 3g olan modeli--700 TL
    2-Samsung Galaxy Tab 3 T212 8GB 7" 3G -- 700 TL

Alacağım modelde 3g özelliği olmalı çünkü iş amaçlı kullanacağım, oyun oynamayacağım.
    Aslında 8 " note 8 5105 3g özellikli olan modelide var ama pahalı.
  • quote:

Aslında aklımdan geçen ;
    1-Nexus 32 gb 3g olan modeli--700 TL
    2-Samsung Galaxy Tab 3 T212 8GB 7" 3G -- 700 TL

Alacağım modelde 3g özelliği olmalı çünkü iş amaçlı kullanacağım, oyun oynamayacağım.
    Aslında 8 " note 8 5105 3g özellikli olan modelide var ama pahalı.

nexus al bence hem hafızası iyi android sürümü iyi perfomansı tab3 ten iyidir kanımca
  • Nexus 7 yi yakından gormedim.bir kac tane teknoliji magazasina baktim yoktu. Yakindan ekranina bakmadan da almak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nexus 7 yi yakından gormedim.bir kac tane teknoliji magazasina baktim yoktu. Yakindan ekranina bakmadan da almak istemiyorum.

ekranı kalitelidir de tasarım olarak samsung iyi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.