Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Galaxy Watch5 Pro Grey titanium Satın Al 2 Ekim 2023 17:54 1 1 Galaxy Watch5 Pro Grey titanium satılmıştır mekanik saat severleri beklerim https://instagram.com/house_of.watches?utm_source=qr&igshid=OGIxMTE0OTdkZA==05363314466 takas yok fiyat son 19 şubat 2023 samsung türkiye beylükdüzü perlavista magazasından s23 ultra telefon ile birlikte alınmıştır.saat kullanılmadı sadece kontrol ve resim amaclı kutusunu açtım kurulum bile yapmadım faturalı garantilidir .kutusunda yeni sahibini sıfır olarak beklemektedir.kola dahi deneme amaçlı bile takılmadı .samsung Türkiye garantilidir .Takas düşünmüyorum lütfen önermeyin . fiyat sondur .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün seiko5 snkl23j1 snkl23j snkl23 garantili faturalı SIFIR seiko5 snkl23j1 snkl23j snkl23 garantili faturalı SIFIR seiko5 snkl24j1 snkl24j snkl24 fatura garanti SIFIR seiko5 snxs79j1 snxs79j snxs79 made in japan sıfır garantili