Şimdi Ara

Galaxy Wonder GT-I8150 Orijinal Roma Geri Dönme %100 Stock Rom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
59.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba mesajımızı gormemisim kusura bakmayın

şimdi önce ses tuşuna sert şekilde basılı tutun ardindan home tuşuna ve en son powera basılı tutun bişey gelecek ekrana o zaman menü(homeun solundaki) tuşa basın recovery girmiş olacaksiniz ordan wipe data
    Factory reset yapın

Telefonumu degistirdigimden fazla yardımcı olamıyorum k.bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SShngl

Merhaba mesajımızı gormemisim kusura bakmayın

şimdi önce ses tuşuna sert şekilde basılı tutun ardindan home tuşuna ve en son powera basılı tutun bişey gelecek ekrana o zaman menü(homeun solundaki) tuşa basın recovery girmiş olacaksiniz ordan wipe data
    Factory reset yapın

Otelden yardımcı olmuştun hocam.
    Dediğin gibi yapinca düzeldi.

• arkadaşlar ben orjjinal rom yaptım fakat telefonun açtığımda dokunmatik çalışmadığını farkettim ne dil seçeneğini seçebiliyorum nede telefonu kapatabiliyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • ban farklı bi rom kullanıodum tekrar orjinal roma dönmek istiorum bakalım ne tür sorunlar beni beklio... eskisine tam alıştım dedim ama sorunum bi anda telefon kendini kapatıp sarjı 0'a çekio ve açmak için 2 dk sarjda kalması gerekio telin
  • olmadı hocam ekran kilidi cıktı karsıma tekrar cm10 kurucam bakalım ne olacak
    ekran kilidi ile ilgili denediklerim wipe factory
    *2767*3855#
    hiçbirini yemedi yine ekran kilidi istio
  • Eyvallah çok teşekkürler fakat benim orjinal kablomla odine bağlanmamda sıkıntı yoktu. fakat şimdi nokia kablosu kullanıyorum odine start veremiyorum çıldırıcam. cm9dan bıktım. takılıyor. orjinalini istiyorum ben :( ankarada olan varsa yanına gideyim halletsin ya :(
  • Emin_rmys E kullanıcısına yanıt
    O kablolardan her yerde var 5-8lira arası bi tane alın lazım oluyo

• 2 yıllık Galaxy Wonder serüvenim bitmek üzere, o yüzden CyanogenMod'u kaldırıp orijinal ROM'a çeviriyorum, telefonu satacağım :) Büyük ihtimalle Galaxy S4 alırım hadi hayırlısı. Konu için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SShngl

Merhaba mesajımızı gormemisim kusura bakmayın

Factory reset yapın

hocam ALLAH razı olsun yemn ederim varya telefoncuya 40 tl vermekten kurtardın beni. varsa oyunlarda bilgisayada virüslerle flan sorunun mutlaka yardımcı olurum çok teşekkürler.
  • samsung wonder'da yavaslik sorunu yasiyorum. fabrika reset bir ise yaramadi. rom atsam para eder mi dersiniz?
  • hotfile linkleri olü
    güncel linkler kimsede var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_lahana

hotfile linkleri olü
    güncel linkler kimsede var mı?

Buyurhttps://docs.google.com/file/d/0B6zwjGaKK0GVQnFmOEphMGNFRGc/edit?pli=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_lahana

samsung wonder'da yavaslik sorunu yasiyorum. fabrika reset bir ise yaramadi. rom atsam para eder mi dersiniz?

Custom rom yüklerseniz daha stabil olacaktır.
  • custom tavsiye edebileceginiz rom var mı?
    bazı romlarda camere yok wireless gibi bazı ozelikler çalışmaması gibi sorunlar olabiliyormus.
    bilemedim
  • Son 2 aydır cihaz (Galaxy-Wonder) çok kasılmaya başladı. Fabrika ayarlarına döndüm bir şey değişmedi.
    Recovery ye girip, wipe data ve wipe cache yaptım.
    Kasmaların çoğu gitti. Ama ilk zamanlarki hızı hala yok. Ne yapmak lazım,
    yardımcı olur musunuz lütfen ?
    (Not: önceki Galaxy i9000 'den ODIN ile rom yükleme tecrübem bulunmaktadır.)
    Teknik Bilgiler;
    GT-I 8150
    Android sürümü: 2.3.6
    Ana Bant: I8150XXLB4
    Kernel: 2.6.35.7-perf-I8150XXLB4-CL975613
    Yapım No: GINGERBREAD.XXBL4
  • Zaten biliyormussunuzhttps://docs.google.com/file/d/0B6zwjGaKK0GVQnFmOEphMGNFRGc/edit?pli=1 bu dosyayı flashlayacaksınız odin ile uzun uzun anlatmayayım
  • tEŞEKKÜR EDERİM
  • Linkler yenilenirse çok iyi olucak ya
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Linkler yenilendi konu düzenlendi

GÜNCEL.
  • Saol kardes Cyanogenmod 10.1 romları güzel fakat 3 saatte telefonun şarjı bitiyor nasıl işse anlamadım :D Kendi orj. rom kurucam artık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.