Şimdi Ara

Galaxy Wonder ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim wonder telefonumun bataryası şişti bende garantiye verdim garantiden geldikten sonra birşeyler oldu telefona. Şarja koyuyorum telefon ateş gibi oluyor. 5 dakka oyun oynuyorum yine ateş gibi. Garantiye vermeden öncede normaldi ne yapmalıyım sizce?

• UP
  • UP cevap verecek kimse yok mu yav
  • orjinal yeni bir batarya almayı deneyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HFG-

orjinal yeni bir batarya almayı deneyebilirsiniz

Ben zaten garantiye vermiştim onlar da orjinalini takmışlardır garantiyi tekrar arsam bir şey yapabilirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsunoGüçlüsü

quote:

Ben zaten garantiye vermiştim onlar da orjinalini takmışlardır garantiyi tekrar arsam bir şey yapabilirler mi

zannetmiyorum sorun yok deyip geri yollarlar bence dediğiniz sorun sadece bataryadan kaynaklanıyor büyük ihtimal ama yinede servise söyleyebilirsiniz yine olmazsa 3 kere aynı sebepten servise verilince telefonun yenisi veriliyordu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiell07 -- 5 Ağustos 2013; 14:59:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monsunoGüçlüsü

quote:

zannetmiyorum sorun yok deyip geri yollarlar bence dediğiniz sorun sadece bataryadan kaynaklanıyor büyük ihtimal ama yinede servise söyleyebilirsiniz yine olmazsa 3 kere aynı sebepten servise verilince telefonun yenisi veriliyordu galiba

Bugün teknik servisi arayacağım umarım bir çözüm bulunur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.