Bildirim
Galaxy Wonder ısınma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP -
UP cevap verecek kimse yok mu yav -
orjinal yeni bir batarya almayı deneyebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: -HFG-
orjinal yeni bir batarya almayı deneyebilirsiniz
Ben zaten garantiye vermiştim onlar da orjinalini takmışlardır garantiyi tekrar arsam bir şey yapabilirler mi -
quote:
Orijinalden alıntı: monsunoGüçlüsü
quote:
Ben zaten garantiye vermiştim onlar da orjinalini takmışlardır garantiyi tekrar arsam bir şey yapabilirler mi
zannetmiyorum sorun yok deyip geri yollarlar bence dediğiniz sorun sadece bataryadan kaynaklanıyor büyük ihtimal ama yinede servise söyleyebilirsiniz yine olmazsa 3 kere aynı sebepten servise verilince telefonun yenisi veriliyordu galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiell07 -- 5 Ağustos 2013; 14:59:35 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: monsunoGüçlüsü
quote:
Ben zaten garantiye vermiştim onlar da orjinalini takmışlardır garantiyi tekrar arsam bir şey yapabilirler mi
zannetmiyorum sorun yok deyip geri yollarlar bence dediğiniz sorun sadece bataryadan kaynaklanıyor büyük ihtimal ama yinede servise söyleyebilirsiniz yine olmazsa 3 kere aynı sebepten servise verilince telefonun yenisi veriliyordu galiba
Bugün teknik servisi arayacağım umarım bir çözüm bulunur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X