Şimdi Ara

Galaxy Z Fold Special Edition satış rekoru kırdı: Üçüncü kez tükendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Z Fold Special Edition satış rekoru kırdı: Üçüncü kez tükendi
    Samsung, merakla beklenen Galaxy Z Fold SE modelini Ekim ayında ön satışa açtı. Güney Kore içindeki satış rakamlarına göre yeni model Galaxy Z serisinin elde ettiği başarıyı katladı. Samsung Galaxy Z Fold Special Edition, üçüncü kez satışa sunulmasının ardından yalnızca 6 dakika içinde tükendi. 

Galaxy Z Fold Special Edition satış rekoru kırdı

Koreli yayın kuruluşu Newsis'in bildirdiğine göre Samsung’un Galaxy Z Fold Special Edition modelinin üçüncü partisi, satışa sunulmasının ardından yalnızca 6 dakikalık bir sürede tükendi. İkinci partinin satışa çıkmasının ardından on dakika, ikinci partinin ise 5 dakikada satılmasıyla birlikte, Galaxy Z serisinde de yeni bir rekora imza atıldı. 

Şu an için detaylı satış rakamları paylaşılmadı. Üstelik Special Edition sürümünün yalnızca Güney Kore'de mevcut olduğunu hatırlatalım. Yakın tarihte ise Çin pazarına özel bazı değişikliklerle Special Edition'ın yeniden markalanmış sürümü Samsung W25 tanıtıldı. W25 (ve Galaxy Z Flip6'ya dayanan W25 Flip) geçen hafta Çin'de ön siparişe açıldı ve 15 Kasım'da (bu Cuma) açık satışa sunulacak. 

Galaxy Z Fold Special Edition neler sunuyor?

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition, Z Fold6'dan daha ince (10,6 mm katlanmış, 12,1 mm) ve daha büyük ekranlara sahip (8,0 inç iç, 6,5 inç kapak, 7,6 inç iç, 6,3 inç kapak). Gücünü ise Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden alan telefona arka yüzeyinde 200 MP ana kamera, Wi-Fi 7 bağlantısı ve S Pen desteği eşlik ediyor. 

Ayrıca Bkz.Samsung üretim hedeflerini kaçırdı: 2.nesil 3nm anlamını yitirebilir

Şimdilik Samsung'un Z Fold Special Edition'ı diğer pazarlarda sunacağına dair bir işaret yok ve zaman geçtikçe Z Fold 7'nin piyasaya sürülmesi de yaklaşıyor. Dolayısıyla bekleyiş bir süre daha sürecek.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_z_fold_special_edition_sells_out_for_the_third_time-news-65268.php#:~:text=The%20Samsung%20Galaxy%20Z%20Fold,up%20in%20just%206%20minutes.

• Bu sene globalda hem Fold 6 çıkartıp üzerine sadece Kore’de Fold 6 SE çıkartmak bence bundan sonraki globalda çıkması muhtemel Fold 7 şüphe ile bakılmasına neden olur diye düşünüyorum.
  • Sanırsın on milyonlarcasını 6 dakikada ... Yersen...
  • Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Bu cihazların iç ekranı, gerçekten denildiği kadar hassas mı? (Şantiyeciyim, almayı düşünüyorum fakat beni korkutuyor. Oyundan ziyade dizi/film ağırlıklı kullanıyorum ve büyük ekran işimi fazlası ile görecek)
  • darkhair kullanıcısına yanıt

Eskiler kötü idi ama bu bana iyi geldi teşhirleri bile sapa sağlam duruyor ekranda ezilme vs yok.

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Benim korkum, tozlu ortam etkisi ile tozun iç ekrana girip zamanla derin çizik ve kırık yapması. Yoksa bence tablet/telefon birleşimi olarak #10 cihaz
  • Haberin kaynağında bile kaç adet olduğu bilgisi yok.
    Parti dediğin kaç tane? Bir adet mi, yüz adet mi, bir milyon adet mi belli değil...
    Satış süreni açıklamışsın da ikinci çarpan eksik, neye göre rekor kırdın, kıyasın nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 13 Kasım 2024; 11:13:19 >
  • Şu cihaz yüzünden Z fold 6 alamıyorum daha üst modeli var diye

• adamlar bu sefer yapmışlar ya
  • darkhair kullanıcısına yanıt

Hocam yinede gidip bir teknoloji mağazasında denemeniz gerek. İç ekran üzerinde ne kadar çok ince bir katman cam olsa bile sonuç olarak plastik ve ortalama bir tırnak bastırmasıyla iz kalıyor. Tabii o iz daha sonrasında geçiyor ama yine de bir deneyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.