Şimdi Ara

Galaxy Z Fold'un özel sürümüne ilgi büyük: Samsung, siparişlere yetişemedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Z Fold'un özel sürümüne ilgi büyük: Samsung, siparişlere yetişemedi!
    Samsung’un 200MP kameralı ve en ince katlanan telefonu Galaxy Z Fold SE, satışa sunulduğu Kore’de yoğun ilgi gördü. Şirket, yeni katlanır akıllı telefonunun stoklarının 10 dakikadan da kısa sürede tükendiğini duyurdu.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 Ultra yeni bir AMOLED ekran barındıracak

Galaxy Z Fold SE stokları 10 dakikada tükendi

Galaxy Z Fold SE, 25 Ekim’de satışa sunuldu. Satışlar başladıktan 10 dakika sonra Samsung, mevcut tüm stokların tükendiğini duyurdu. Samsung’un o gün operatörlere cihaz tedarik etmeyi planladığı ancak stok sıkıntısı nedeniyle yapamadığı bildirildi. Samsung, ek stok hazırlamayı ve satışlara devam etmeyi planlıyor ancak belirli bir zaman açıklanmadı.

Bu arada Samsung, satışların geç başlamasının kalite sorunları nedeniyle değil (bu yönde spekülasyonlar çıkmıştı) üretim miktarını değerlendirmek ve piyasaya sürülecek miktara karar vermek için gereken zamandan kaynaklandığını açıkladı.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2024/10/27/galaxy-z-fold-special-edition-sparks-frenzy-sold-out-in-10-minutes/

• Fold 6 olması gerekenler Special Edition diye yeni güncellenmiş bir telefon çıkartmak şaka gibi bu samsung ürün çıkartma pazarlama tanıtım vs..kim yada kimler karar veriyorsa süper zekalı demek hafif kalıyor.

• Stok galiba 100 taneydi. Editörümüz öğrenip bilgilendirse haber olurdu...

• joven kullanıcısına yanıt
    Hahah :) Samsung’un kafasını anlamak ne mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 27 Ekim 2024; 22:56:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katlanır telefon ince olmalıydı. İnsanlar Samsung'a güveniyor ama daha kaliteli ince olduğu için Honor Huawei almak zorunda kalmıştı. Şimdi artık Samsung alabilirler konumuna geldi insanlar.

• Sanki milyonlarca satmışlar gibi haber yapılmış allah bilir max 100k tane üretilmiştir

• Alıntı

metni:
    Bu arada Samsung, satışların geç başlamasının kalite sorunları nedeniyle değil (bu yönde spekülasyonlar çıkmıştı) üretim miktarını değerlendirmek ve piyasaya sürülecek miktara karar vermek için gereken zamandan kaynaklandığını açıkladı.

Samsung tarafında zaten üretim sonrası kalite kontrol diye bir şey olmadığı bilindiğinden, ilk defa doğru bir açıklama yapmış olabilirler.

Şaka maka adamlar takoz gibi Fold 6'yı millete satıp, utanmadan aynı sene içerisinde, aslında Fold 6 olması gereken telefonu SE takısı ekleyip piyasaya sürdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 28 Ekim 2024; 14:19:42 >
  • Keşke bu model Türkiye'ye de gelseydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.