Şimdi Ara

Galericeden Korkacan :@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimAtmaca

Bi taneside değil Hepsi sahtekar!

Toyota Corolla.

Üstelik benzinli.

İşin içinde mi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Yıl 2014, hatta 2015 olacak ama hala galeriden otomobil alan var.

2015 yılı olmuş nereden araç alınsın?

Bütün galeriler sahtekâr gözünüzde.

Nereden araç alınsın?
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Galeri dışında herhangi bir yerden alınabilir. Galericilerin fiyat politikası 2.el telefoncularla aynıdır. Piyasası 1000 TL olan telefonu 800'e alır 1200'e okutur.

Benim bulunduğum ilde kendi tanıdığım ve çevremden duyduğum galericiler hep böyle. Diğer illerde de durumun pek farklı olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 17 Ekim 2014; 1:28:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Galeri dışında herhangi bir yerden alınabilir. Galericilerin fiyat politikası 2.el telefoncularla aynıdır. Piyasası 1000 TL olan telefonu 800'e alır 1200'e okutur.

Benim bulunduğum ilde kendi tanıdığım ve çevremden duyduğum galericiler hep böyle. Diğer illerde de durumun pek farklı olacağını sanmıyorum.

Açık ve net cevap verin.

Galeri dışından nereden alınsın?
  • Kim nereden alıp, işine gelmediyse konu açıyor ve genelleme yapıyor.

Herkese iyi geceler.
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Daha neyi cevaplayayim? Cevrenden duyarsin satilik arac vardir gider bakarsin. Eger illaki almak istedigin bir model varsa malum sitelere mahkumsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum siteye ve çevresine bakıp araç alıp UMMDUĞUNU bulamayanların hikâyesi galericilerden farklı değil.

Onların hepsi aynı mı? Yani galerici gibi olan yok mu?

Hatta sıfır araç diye boyalı aracı satan yetkili bayi yok mu?

Bütün bunlar geneleme olamaz!

Malum siteden kandırılanların haddi hesabı yok.

Eş dosttan alıp bir sürü sorun yaşayan var.

Sıfır alıp boyalı çıkan var.

Buyurun genelleme yapın.
  • Korkmak yeterli değil, korkarak da olsa galericiyle iş yapmayacaksın.

• Artık sahibinden alınan araçlarda da yalan yanlış boya/değişen boyanı da çok sık rastlanmaya başladı çünkü bunun da sebebi zamanında galericilerin kazasız boyasız diye itelediği arabalar.

Adam arabasını 2 yıl önce tanıdık galeriden almış, satan galerici "abi 10 numara araba hatasız değişensiz" diye itelemiş arabayı. şimdi bu arabanın sahibi aracını satmak istediğinde aynı şekilde beyan ediyor ama kendinin de haberi yok boyadan değişenden. Expertize sokunca ortaya çıkıyo o da "bilmiyodum ben" diyip sıyrılıyor. mümkünse el değiştirmemiş, ilk sahibinden araç almak lazım o yüzden.
  • Kendi galerici komşum taklalı arabayı bana servise gösteryeme gerek yok 1-2 lokal boya var al tam senlik diye itelemeye çalıştı yüz yüze bakıyoruz şaşırmıyorum artık. Ama piyasada al sat yapan bu tarz vampirde çok yetkili servise sokmadan araç almamak lazım kimsede allah korkusu kul hakkı diye bişi kalmamış...
  • İşte 2.el piyasası böyle zihniyet sahibi insanlar yüzünden artıyor.15 bin tl ye alınacak araca 20 bin cekiyor adam birde gidip alıcı olarak görüyorlar aracı. Sizin gibilere müstehak bu fiyatlar.

2000 model araca 20 bin tl mi veriilir 15 yaşında yahu bu araç 15
  • Burda millet o kadar galericiden araba alınmaz dedik sonra gidip galeriden araba alıp şöyle oldu böyle oldu diyenlere inanın acımıyorum.

Kaldıki 2000 model arabaya bile 20 bin vermeyi gözden çıkarmışsınız Tam galerinin aradığı müşteri tipisiniz.bu adamlar sizin gibiler yüzünden hala ayaktalar.

Yıl olmuş 2014 hala galeriden araba bakan insanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 17 Ekim 2014; 7:56:27 >
  • Tecrube kazanmis olduk artik galerinin kapisindan iceriye girmem :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Niye test parasını sen ödüyorsun.

Ona göre anlaşacaktın,bak diyeceksin dediğin harici bir şey çıkarsa masraflar senin.

Yok diyorsa zaten zaman harcamaya gerek yok.

Araç temiz sözüne inanmadığı kişinin, başka bişey varsa ben öderim sözüne inanırım demek bence insanın kendisiyle çelişmesidir. Başta yalan söyleyen adam, testte bişey çıkınca yine başka bir yalan söyleyip kıvırır.
    Malesef yalan, yenilir yutulur ufak birşey olmuş günümüzde.
  • Galericiye kendi aramızda kanemici diyoruz.

Ama çok galerici tanıdığım olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim, Çok düzgün ticaret yapan galericiler de var... Sayıları az olsa da....
  • Kesin bilmezler.

• İnsanı genelleme yaptırmaya zorluyorlar ne yapacaksın ki başka?

Bir tane dürüst galerici görmedim ben, ne zaman kendime ya da yakınlarıma akrabalarıma bir araba almaya kalksak, temiz bir araba diye internetten görüp galericinin yanına gitsek arabalar ya pertten toplama, ya anası ağlamış geberik arabalar.

Galericiden araç alınmaz bu böyle biline!
  • 15 yaşında arabaya 20 bin liramı vereceksin.bazı insanlar hak ettiğini yaşıyor sahiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

genelde arkdaş götürüm yanımda komputestten sonra galericiye beraber dalalım diye

• Galeriden araba almayı bırak önünden de geçilmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.