Şimdi Ara

galericilere araç satmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
24.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de geçen gün şahit oldum.Ortalama fiyatından 2 bin tl aşağıya çıkan ilan 1 gün bile geçmeden satıldı.
    Galericiye daha ucuza vermek yerine sahibinden satmak daha mantıklı gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: yakup198520

quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Çok acil paraya sıkışsan mecbursun. Sahibinden'e verip bir ay beklemeye vaktin varsa zaten problem yok.
    Ama hemen para almak için satıyorsan alıyorlar.

ama galericiye vereceği fiyattan 1000 2000 lira fazla internete koysa bıle 2 3 gune satılıyor sahıbındenı takıp edıyorum hesaplı araba 2 3 gun duruyor hemen satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

galeriden ne araba alırım ne arabamı satarım... hepsi kazıkçı.. 1'e alıp 5'e satıyorlar..

biz buna ticaret diyoruz işte, kar yapmanın nesi kazık atmak onu anlamadım?

Maalesef ki siz buna ticaret diyorsunuz. Ticaret üretip (bilemedin iyileştirip, işleyip, ekleyip) satmaktır, alıp satmak bize ticaret sandırılmış.

3 yıl olmuş, sen kalkıp cevap yazıyorsun demeyin cevabım benim gibi internetten yolu buraya düşüp okuyanadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape_ -- 11 Ağustos 2013; 2:05:42 >
  • Hayır tamam ucuza alsın pahalıya satsın da, malı benden alırken itin deliğine sokup, başkasına satarken padişah donu gibi övmesine "şerefsizlik" diyoruz.

Ben spotçuda gördüm aynısını. Acilen ev boşaltmam gerekiyordu, 179 liralık sıfır gardolabı (al kendin topla usulü ve 3 aylık, kullanım sırasında da az kullanılmış) "Bunlar bak böyle kendin topladığın için sağlam değil bak böyle yapınca zıngıldıyor bak esniyor oynuyor şurasında kusur var bunun bez gardolaptan farkı yok işte millet bunu almıyor alıp dükkana koycam öyle bekleyecek... ..." diyerek 30 liraya mı 40 liraya mı ne aldı. Acelem olmasa, darda olmasam satmazdım (Hatta rahat 1000 liralık eşyayı toplamda benden 225 liraya aldı), üstünden biraz zaman geçtikten sonra tesadüfen spotçunun önünden geçerken benim dolabı gördüm. Tanıdım tabi kendi dolabımı bilmez miyim? Bir arkadaştan rica ettim git şunun fiyatını sor kaçtan satıyor diye. Kaçtan satsa beğenirsiniz? 185 lira. Üstelik öyle bir övmüş ki "Bak bu sıfır işte çok az kullanmış eski sahibi işte şöyle iyi bak böyle ağaç bu sağlam işte tertemiz hem bez gardolaplar gibi dandik değil onlar yırtılyor koku yapıyor dar, çok şey koyamıyorsun cart curt" arkadaş şöyle dedi "Valla ben alacaktım neredeyse"

Yani, benim mağduriyetimden, sıkıntımdan faydalandı, elimdeki malı iyice kötüledi, aldıktan sonra da olabildiğince iyileyerek satmaya çalıştı.

Galericiler de böyle değil mi?

• doğru düz düzgün çalışan, km. düşürmeyen, aracın hatası ne ise açıkça söyleyen galerici var mı istanbul'da?
  • Almak istedigim arac goztepede bir galeride duruyor, ayaklarim geri gitse de bir ugrayacagim malesef.
  • paraya sıkışan adam aynı paraya galeriye vereceğine ilan koyup bi vatandaşa versin sevaba girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

paraya sıkışan adam aynı paraya galeriye vereceğine ilan koyup bi vatandaşa versin sevaba girer

Yok be arkadaşım bizim millet düşürdüğüne galeriden daha ölücü herkes zaten galerici kafasında araç alırken satarken.... En azından galericiye araç satarken yarım saatte işin bitiyor paranı alıp gidiyorsun kişiye satmaya çalışınca önce uygun koysan bile pazarlık tantanası vermem diyorsun aşağısına halen diretmeler geldik buraya kadar yap işte sonra kapora al, bir gün sonra bayiye git orada bile binbir türlü çakallık chekp-up parası senden olsun muhabbetleri, olmadı birde usta baksın orada bile halen fiyat kırma çabaları o anlarda vazgeçen kapora için direten yada param şuan çıkışmıyor bir yerden yarına satışı alalım vs..
    Şahsen ben bankacıyım vaktim yok uğraşamam tanıdık olmazsa galericiye satıyorum, en son bir önceki aracımı 17.500'e otokoçtan ikinci el almıştım 3 yıl kullanıp galericiye 19.500'e sattım bakamaya gelenler oldu 20.000 fiyat koymama rağmen 18 civarı teklif etmişlerdi direkt postalamıştım.. Galericiyede 20 dedim adamla 19.500'e anlaşmıştık verdim çünkü bir hafta sonra muayenesi bitiyor ve ay çıkarsa MTV'de bana kalacaktı aynı hesaba gelecekti bunuda adama söyledim tamam dedi... Sabah 9'da buluştuk adam satışı vermeden parayı elime saydı noter işlemi yaparken dövizcide saydırdım 9:30da iş bitmişti

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.