Şimdi Ara

Galeriden Araba Alınır Mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • galericiler devamlı bu işin icinde dura dura kurdu olmuşlar normal insanlarda kuzu bu kadar basit bi galeri ile araba alacak insan arasındaki fark benim akrabalarımda galerici arabanın hic bir zaman her şeyini sölemezler bize bile

• alınmaz

FAKA(e)t işten anlıyan bir ysta görürse alınabilir
  • dostum tabi ki çok güvenilir insanlar da galericilik yapıyor,benim de akrabalarım var bu işi yapan ve gayet düzgün adamlar.ama şunu kabul etmek lazım ki,bu işe ticaret olarak bakan insanların bir çoğu kolay para kazanmak için yalan söylemeyi,insanları aldatmayı adet edinmiş.bence bunu inkar etmenin bir mantığı yok.şahıslara gelince,tabi ki galericiler şeytan şahıslar melek demiyorum,ama şahıs yalan söylemeye çalışsa bile bu işte tecrübesiz olduğu için galerici kadar becerekli olamıyor.umarım yanlış anlaşılmam,amacım hiçbir meslek grubuna çamur atmak değil,yanlızca tecrübelerime dayanarak bir çıkarım yaptım.
    quote:

Orjinalden alıntı: cosmos8727

bakıyorum da galeriden alma dıyenler var tam olarak nedenlerini alabılırmıyım

kardes size zorla bu aracı alacaksın dıyen yok gıdersın bakarsın gosterırsın kım aracı gostermeden alır?baktın aracta bırsey yok dedı sende kusurlarını soylersın ona gore fıyat verırsın

cevrede evet cok sadece para kazanmak ugruna ınsanlara yalan soyleyerek bu ısı yapan cok

helekı ıstanbul gıbı buyuk sehırlerde dahada cok

tavsiyem kımse aracı gostermeden almasın

• bence alma
  • bence mümkün oldukça galerilerden uzak dur...

aracım temiz olup olmadığı bir yana.. icralık,hacizli(gerçi almadan bunları araştırırsın) olma şansı yüksek oluyor genelde...

yakınımın arkadaşının başına gelen bi olay;

adam megane 2 almaya karar vermiş galeriden...adam elindeki tipo yu devir ediyor+motor ve 13 milyar mı ne para verior... arabayı ve motoru dewttikden sonra 1 kaç gün içindede arabayı üstüne alcakmış... bu sırada galerici arabam çalındı diye ihbar edior polise ve arabayı da geri alıor... gerçi burda alan keriz in suçu büyük ama bu sektör de çok çakal ve sahtekar adam var... ya bildiğin güvendiğin yerden alacan yada 0 alacan... aynı şey şahıs dan alım içnde geçerli...

mesala bn galeriden araba çok aldım ama nasıl?... tanıdığım galerici sağ olsun kim lerin güvenilir olduğunu göstrior ve aracı oluyor öyle ancak. adamın dediğine göre(galericinin) arabayı galeriden kolay kolay almayın.. aldanmayın arabaları süsleyip cilalayıp parlattıklarına...

• Bizim burda galericilerin önünden geçerken arabalara baktım da geçen 15 20 galerıcıde 1 tane alınabılır araba görmedim.Hepsi "Benden uzak dur !!" diodu...

Kaportadan fazla anlamasamda çarpık olduklarını anlayabildim.Zaten adam para kazanacak arabayı sahibinden ucuza alıp sana karıyla() bırakacakki para kazansın.Ve kimsede temiz arabasını ucuza vermez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

bence mümkün oldukça galerilerden uzak dur...

aracım temiz olup olmadığı bir yana.. icralık,hacizli(gerçi almadan bunları araştırırsın) olma şansı yüksek oluyor genelde...

yakınımın arkadaşının başına gelen bi olay;

adam megane 2 almaya karar vermiş galeriden...adam elindeki tipo yu devir ediyor+motor ve 13 milyar mı ne para verior... arabayı ve motoru dewttikden sonra 1 kaç gün içindede arabayı üstüne alcakmış... bu sırada galerici arabam çalındı diye ihbar edior polise ve arabayı da geri alıor... gerçi burda alan keriz in suçu büyük ama bu sektör de çok çakal ve sahtekar adam var... ya bildiğin güvendiğin yerden alacan yada 0 alacan... aynı şey şahıs dan alım içnde geçerli...

mesala bn galeriden araba çok aldım ama nasıl?... tanıdığım galerici sağ olsun kim lerin güvenilir olduğunu göstrior ve aracı oluyor öyle ancak. adamın dediğine göre(galericinin) arabayı galeriden kolay kolay almayın.. aldanmayın arabaları süsleyip cilalayıp parlattıklarına...

Valla ben o arkadaşın yerınde olsam galerideki butun arabaları söker adamın içinde birleştirirdim...

• bir olayda benden...
    bizim keriz enişte arabasını babamın üstüne yapmak istedi aracın temiz kağıdını istedik tabi bu sırada araç kullanılıyor,temiz kağıdı geldi fakat nasıl ayarlıyorlarsa araçta bir dünya ceza çıktı onlarda bize girdi.Çok büyük teşkilat bu adamlar vergi borcu yoktur yazısı bile alıyorlar,adamın lakabı bile pi.. ti.Tabii ki sözüm düzgün çalışanlara değil,ama o kadar çok yakınan var ki bunlardan dürüstler devede kulak kalır...
  • arada galericiler cevaplıyor ve zorlamı kardeşim almayın diyorlar
    aslında evet biz biraz iteliyoruz ama isteyene diyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.