quote:Orijinalden alıntı: n.m.t.forumdan birine mi aşuk oldun evet bi forumda gürdüm çok tatlı bişi ama
quote:Orijinalden alıntı: juti34evet bi forumda gürdüm çok tatlı bişi ama Alıntıları Göster resmi war mı
quote:Orijinalden alıntı: n.m.t.resmi war mı Alıntıları Göster evet var gönderdi zaten resime olmasa olmazdım ki ama içi de çok güzel
quote:Orijinalden alıntı: juti34evet var gönderdi zaten resime olmasa olmazdım ki ama içi de çok güzel Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: juti34 evet var gönderdi zaten resime olmasa olmazdım ki ama içi de çok güzel resmi bizede göndersen adı ne ne zaman aşık oldun
quote:Orijinalden alıntı: n.m.t.quote:Orjinalden alıntı: juti34 evet var gönderdi zaten resime olmasa olmazdım ki ama içi de çok güzel resmi bizede göndersen adı ne ne zaman aşık oldunAlıntıları Göster sanırım dün depreşti ısrar edilirse burayada koyarım
quote:Orijinalden alıntı: juti34sanırım dün depreşti ısrar edilirse burayada koyarım Alıntıları Göster Juti sen evli değilmiydin? Umarım eşinden bahsediyorsundur... Israr da ediyorum ama altından ne çıkacak merak ediyorum. Anahtarlık filan olsun.
quote:Orijinalden alıntı: fuducukJuti sen evli değilmiydin? Umarım eşinden bahsediyorsundur... Israr da ediyorum ama altından ne çıkacak merak ediyorum. Anahtarlık filan olsun. Alıntıları Göster evliler de sever sevilir aşıkta olar fudu yok artık anahtarlık bana tepki vermeyen nesneyi na pıyım ben
quote:Orijinalden alıntı: juti34evliler de sever sevilir aşıkta olar fudu yok artık anahtarlık bana tepki vermeyen nesneyi na pıyım ben Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: fuducukJuti sen evli değilmiydin? Umarım eşinden bahsediyorsundur... Israr da ediyorum ama altından ne çıkacak merak ediyorum. Anahtarlık filan olsun. Alıntıları Göster No ss no güven.
quote:Orijinalden alıntı: juti34evliler de sever sevilir aşıkta olar fudu yok artık anahtarlık bana tepki vermeyen nesneyi na pıyım ben Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: juti34 evliler de sever sevilir aşıkta olar fudu yok artık anahtarlık bana tepki vermeyen nesneyi na pıyım ben tüüühhhh resillll hem ewli hemde başkasınaa aşukk senin hanımın numarasını werde ben ona seni söleim kulalarını çesin azz
quote:Orijinalden alıntı: fuducukJuti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Juti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. yüzük yerinde merve kaşın ma sonunu bekle sabırsız işyerini basarım bakkk
quote:Orijinalden alıntı: juti34quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Juti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. yüzük yerinde merve kaşın ma sonunu bekle sabırsız işyerini basarım bakkk Alıntıları Göster hakancık yardıma ihitiyacın varmı?_ kızı döverlim falan aklını başından almış baksana quote:Orjinalden alıntı: juti34 quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Juti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. yüzük yerinde merve kaşın ma sonunu bekle sabırsız işyerini basarım bakkk
quote:Orijinalden alıntı: juti34quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Juti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. yüzük yerinde merve kaşın ma sonunu bekle sabırsız işyerini basarım bakkk Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: juti34 quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Juti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. yüzük yerinde merve kaşın ma sonunu bekle sabırsız işyerini basarım bakkk sen yinede yengenin numarasını wer lazım olur belki
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_xhakancık yardıma ihitiyacın varmı?_ kızı döverlim falan aklını başından almış baksana quote:Orjinalden alıntı: juti34 quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Juti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. yüzük yerinde merve kaşın ma sonunu bekle sabırsız işyerini basarım bakkk Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x hakancık yardıma ihitiyacın varmı?_ kızı döverlim falan aklını başından almış baksana quote:Orjinalden alıntı: juti34 quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Juti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. yüzük yerinde merve kaşın ma sonunu bekle sabırsız işyerini basarım bakkk şimdilik acale etmiyelim yolun başındayız cadı çıkarsa toplaşır indiririz merve sabrımı zorluyosun ısırcam şimdi seni he
quote:Orijinalden alıntı: juti34quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x hakancık yardıma ihitiyacın varmı?_ kızı döverlim falan aklını başından almış baksana quote:Orjinalden alıntı: juti34 quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Juti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. yüzük yerinde merve kaşın ma sonunu bekle sabırsız işyerini basarım bakkk şimdilik acale etmiyelim yolun başındayız cadı çıkarsa toplaşır indiririz merve sabrımı zorluyosun ısırcam şimdi seni he Alıntıları Göster @juti beni ısırırsan hem yengeye hemde kaynana derim
quote:Orijinalden alıntı: juti34quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x hakancık yardıma ihitiyacın varmı?_ kızı döverlim falan aklını başından almış baksana quote:Orjinalden alıntı: juti34 quote:Orjinalden alıntı: fuducuk Juti yoldan çıkmış, yüzüğü de çıkarmış parmağından zaten. yüzük yerinde merve kaşın ma sonunu bekle sabırsız işyerini basarım bakkk şimdilik acale etmiyelim yolun başındayız cadı çıkarsa toplaşır indiririz merve sabrımı zorluyosun ısırcam şimdi seni he Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: juti34 merve sabrımı zorluyosun ısırcam şimdi seni he Onu yeme beni ye !
quote:Orijinalden alıntı: n.m.t.@juti beni ısırırsan hem yengeye hemde kaynana derim Alıntıları Göster ee şey merve ben seni seferim bilirsin yanlış anladın bini sen