Şimdi Ara

Galiba pishing yedim.. lütfen yardım.. run.vbs hatası.. defender virüs uyarıları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.crack4soft.com/2016/03/daemon-tools-lite-10-3-0-152-key-2016-free-download/
    Bu serefizlerin sitesinden deamontools crack+setup yerine tıkladım ve indirdim.
    Dosyayı kurduktan sonra chromedaki herşeyim kayboldu geçmişten tutun uzantılar, şifreler dahil.
    Sürekli birşeyler yüklemeye başladı bilgisayarı zorladı durdu.
    UC##& tarzında tarayıcılar değişik isimli asfgdfhg dosyalar yüklendi.
    Görev yöneticisnden bu çalışan şeyi durdurmak için herşeyi durdurdum ondan sonra dosyaları silmeye başladım.
    Program filesten karışık isimli klasörler vardı örneğin gsfdgaf bilmem ne. silebildiğimi sildim ama bazıları silinmiyor yönetici izni olmadan silinemez diyor otomatik atlıyor.
    Silebilidğimi sildim.
    Advanted system care. iobit. yükledim hataları düzeltebilir belki diye ama fazla bir etkisi olmadı tabi virüs sirekli çalışıp duruyor.
    Sistem masaüstünde hiçbir işlem yapmadığı halde 1.5 gb ram dolu oldugunu gösteriyor. işletim sistemim windows10.
    Laptopum monster i7 gtx950m 8gb ram
    pc açılışı uzun sürmeye başladı 40 saniyede açılırdı max. şimdi 2dk ya çıktı.
    Bilgisayar açılışta run.vbs hatası veriyor
    Bilgisayar şuan çok kötü durumda oyun falan oynayamıyorum fpsler düştü kasmalar oluyor arada sırada.
    Bilgisayar kasıyor ve çok fazla zorlanıyor.Durumu kötü.
    Defender sürekli virüs hatası veriyor ama bunlar silinmiyor.
    Biraz araştırma yaptım Galiba phishing yemlendim.
    Bundan bilgisayarımı kurtarmam gerekiyor okul için sınavlarım için zaman geçirmek oyun oynamak için sistemimde bu serefsizlerin attıklarını silmem için bir yol arıyorum.
    Bana lütfen yardımcı olun sistemimi kurtarmak istiyorum.
    http://blog.tamindir.com/viruslu-bilgisayar-nasil-temizlenir_5593/ sitesindeki adımları takip edicem bunlar işe yarar mı bir deneyeceğim bilgili kişiler bilgilendirme yapması için bekliyorum.
    Altı üstü bir oyun yükleyecektim deamon tools arıyordum şerefsiz köpekler allahınızdan bulun :( Galiba pishing yedim.. lütfen yardım.. run.vbs hatası.. defender virüs uyarıları..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.