Şimdi Ara

Galip Derviş | (2013) Kanal D (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
2
Favori
11.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir iki bölüme denk geldim, biraz izledim çok keyifliydi, güzel bir yapım. İzlenebilecek bir dizi olmuş.
  • Bazı uyarlamalar güzel oluyor yav........
  • son bölüm süperdi yavaş yavaş ana hikayenin ilerlemesi de çok güzel oluyor.
  • Şimdilik güzel gidiyor ama tutması için extra birşeyler yapmaları lazım. copy/paste zorlama oluyor.
  • Bi ben izledim galiba bu bölümü
  • Farkettiniz mi bilmiyorum ama bölümler ilerledikçe kalite düşüyor dizide.Cinayetler basitlesiyor,olaylar basitlesiyor.İlk bolumlerdeki kalite yok yada bana oyle geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Farkettiniz mi bilmiyorum ama bölümler ilerledikçe kalite düşüyor dizide.Cinayetler basitlesiyor,olaylar basitlesiyor.İlk bolumlerdeki kalite yok yada bana oyle geliyor

Suc mr.monk'ta mi o.zaman cunku bolumler.mr monkta ki ayni gidiyor suan

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Farkettiniz mi bilmiyorum ama bölümler ilerledikçe kalite düşüyor dizide.Cinayetler basitlesiyor,olaylar basitlesiyor.İlk bolumlerdeki kalite yok yada bana oyle geliyor

MR.Monk'u izlemedim hic yorum yapamayacagim.Ben Galip Derviş dizisi hakkında yorum yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 3 Haziran 2013; 12:16:06 >

• quote:

quote:

quote:

MR.Monk'u izlemedim hic yorum yapamayacagim.Ben Galip Derviş dizisi hakkında yorum yapmıştım

Mr monk'ta olaylar nasil oluyorsa galip derviste de ayni oluyor.ufak.farkliliklar olsada

• quote:

quote:

Öz ve öz Türk yapımı sanmıştım demek ki alıntıymış ha

Alıntı ama yine de güzel.

Bu arada geçen haftaki bölüm çok can sıkıcıydı sanki konu bulamamışlar. Sürekli Galip Derviş'in titizliğine odaklanmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quard

quote:

quote:

Öz ve öz Türk yapımı sanmıştım demek ki alıntıymış ha

Alıntı ama yine de güzel.

Bu arada geçen haftaki bölüm çok can sıkıcıydı sanki konu bulamamışlar. Sürekli Galip Derviş'in titizliğine odaklanmışlar.

Aciklama yapmislardi ilk bolumde galiba.monlkta ne oluyorsa bunda da oyle.monk denize atlarsa galipte atlar

• Dizinin adı itici yav.
  • Monk'u kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar, Galip Derviş'ide izliyorum ancak Monk'un eline su dökemez inanılmaz fark var. Tony Shalhoub sanki rol yapmıyor kendini oynuyor gibi inanılmaz bir doğallık boşuna Emmy Ödülü almamış dedirttiriyor insana Galip Derviş'e bakınca bir yapmacıklık görüyorum, o yüzden Galip Derviş'i izleyip Monk'u izlemeyen arkadaşlara izlemelerini tavsiye ediyorum. Fog tv de cuma akşamları oynuyor 2.sezonda şuan.
  • Bu nasıl iş lan hem pazartesi hem perşembe iki yeni bölümünü yayınladılar dizinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Dizinin adı itici yav.

+1
  • Bazen olayın nasıl oluştuğunu gösteriyorlar katilin kim olduğunu anlayabiliyorsun.Onun dışında gayet iyi bir dizi.

• Senarist olayları baştan göstermese daha iyi olur. Yeni sezonda inşallah buna dikkat ederler.
  • Beğendim açıkçası.

• Orjinal Monk dizisinde de bölümlerin çoğu böyle işleniyordu ve orjinal Monk 8 sezondu olaylar tamamen Mr.Monk un tekrar polis olup olmayacağı ve karısının nasıl öldüğünün üzerinden gidiyorlardı.8 sezon çok güzel olmasına rağmen finaldeki 2 unsuru aceleye getirmişleri.Galip Derviş uyarlamasının 8 sezon gideceğini düşünmüyorum bakalım nasıl yapacaklar.
  • Sezon bitti mi, bayadır yeni bölüm yok?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.