Şimdi Ara

GAME CAM SORUN!!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GAME CAM KURDUM HER ŞEYİ YAPTIM AMA K2NETWORK YAZISI GELİRKEN HATA VERİO NEDEN VEYA YENİ SÜRÜM MÜ GELDİ AÇIKLARMSINIZIZ

• evet bendede açılmıyo neden bilmiyorum BİLEN VARSA YAZSIN PLS
  • aga buldum :D

Oyuna GameCam ile ilk kez girdiğinizde ortada bir uyarı penceresi açılacaktır. O ekrandan kurtulmak i için Interface'e ayarladığınız tuşa basılı tutarak BackSpace'e basmamiz gerekiyor.

Interface'e ayarladığımız tuşa bastığımızda Ok işareti çıkacaktır.Sağ Alt köşedeki önizlemeyi veya Record, Pause ve Stop'un bulundugu pencereyi taşımak için Interface'e basılı tutup Surukle-Bırak yöntemi ile tasiyin.
  • ama benım sorun tam değil daha once vardı video çekmişdim sonra format atıldı bende setup u vardı kurdum ve bozuk gibi bişiler diye yenisi ni yükledim yine aynu yani oyuna girmiyo ve sağ alt kösede çıkmıyo hiç bişi
  • ama yine olmuyo:(
  • bendede aynıı
  • xtrap engelliomuş öle duydum ben de yapamamıstım ama yeni bi program var ne olduunu bilmiorum
  • saol knk onu araştırıp bulrusan yazar mısın
  • fd ile gamecam çalışmıyor artık fraps çalışlır sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakrib13

aga buldum :D

Oyuna GameCam ile ilk kez girdiğinizde ortada bir uyarı penceresi açılacaktır. O ekrandan kurtulmak i için Interface'e ayarladığınız tuşa basılı tutarak BackSpace'e basmamiz gerekiyor.

Interface'e ayarladığımız tuşa bastığımızda Ok işareti çıkacaktır.Sağ Alt köşedeki önizlemeyi veya Record, Pause ve Stop'un bulundugu pencereyi taşımak için Interface'e basılı tutup Surukle-Bırak yöntemi ile tasiyin.

HOT KEYS BOLUMUNE GELİYORUM İNTERFACE DİE BİR BOLUM YOK ÇOOKKEZ DENEDİM OYLE BİR BOLUM GORUNMUO PROGRAMI KALDIRIP YENİDEN YÜKLEMEYE ÇALIŞIORUM PROGRAM EKLE KALDIR DAN FAKAT PROGRAMI KALDIRACAGINA YENİDEN SETUP EDİOR NE YAPACAGIM YARDIM LUTFENN!!!!

• sizin bildiğiniz başka video çekme programı varsa lütfen buraya yazın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.