Bir izleyicisi olarak; Game of Thrones'un gereğinden fazla şişirildiğini düşünüyorum. İsmine bakıyorsun "Taht Oyunları" konuya bakıyorsun; 7 krallık ve aralarındaki taht savaşları. "Ulan ne aksiyonlu olur be, 7 krallık birbirini yer şimdi" diye, diziye başlıyorsun, Ama bakıyorsun; dizinin %95'inde sadece diyalog var. 3 sezon oldu; Daha adam akıllı, isminin hakkını veren bir sahneyle zor karşılaşmışımdır. Onu bırak; İkili mücadeleyi bile zor görüyoruz. Dolayısıyla her anı aksiyon, her anı heyecan olan Spartacus'la karşılaştırmam bile bu diziyi.
Dizinin karşısına geçip, Spartacus gibi sahne beklentisiyle izleyenler zaten ne mantığa hala bu dizi izlerki. Böyle bir kaşılaştırmaya lüzum yok, fakat izleme açısı olmayan türk dizileriyle büyümüş insanlar doğal olarak spartacus diyebilir.
Spartacus olsun game of thrones olsun ikiside güzel ama ikisini aynı kefeye koymak yanlış olur bence
quote:
Orijinalden alıntı: Grozny
Spartacus: Oturtur aldırır çerezini kolanı izletir gaza gelirsin tüm hormonların tavan yapar gece yatağa mutlu mesut girer ulan ne bölümdü diye uyutur
Game Of Thrones: Oturtur beynini yakar yediğin içdiğin çerezi kolayı unutturur sana, hatta daha da meraklandırıp ulan bu nasıl bir hayal gücü nasıl bir senaryo diye internette araştırma yapmana sebeb olur, belki kitabını aldırtır sana, sonra iksini birden takip ettirir ve yazardaki hayal gücüne imrenerek bakmana sebeb olur, gece rahat rahat uyuyamazsın kafandan senaryolar olasılıklar döner durur, ertesi gün başka izleyen yada kitabını okuyan birini bulmaya iter seni, ve bulabilirsen o arkadaşla saatlerce tartıştırır.. O iki arkadaş ortak bir kanıya vardığınız anda gelecek bölümlerde ikinizide mal eder, ulan harbiden ya nasıl aklımıza gelmedi dedirtir size yada ''oha nasıl oldu''.. O beğenilmeyen ''sıkıcı diyalogları'' kaçırdığınız an ulan nasıl olmuşdur diye eski bölümleri izlettirir size,'' heaaa tamam harbiden yaaa bak burda bunu demek istemiş'' dedirtip o diyalogları kaçırdığınıza pişman eder sizi. En güzelide mutlu olamassınız yada atamassınız içinizdeki enerjiyi spartacuse kıyasla, ohhh lan iyi oldu dedirtmez size asla dizi, yada deseniz bile büyük ihtimalle diğer bölümde ağzınıza kürekle vurur GoT, ve siz yine ağzınızın kenarında kalmış çekirdek kabuğuyla söve söve yeni bölümü beklersiniz
katılıyorum. biz arkadaşlarla aramızda dizi muhabbetini çok yapardık okuldayken game of thrones ile ilgili saatlerce konuşurduk. ama spartacuse geldi mi
+abi son bölümü izledin mi fenaydı ya -aynen
bu kadar. spartacus zaman geçirmek için birebir. ama gel gelelim ben game of thrones'un 3. kitabı derste okurken malum bir düğün sahnesinde hass..r diye bağırdım. neyse ki hoca duymamazlıktan gelmişti.
diyeceğim o ki arkadaşın dediği gibi spartacus gazı verir ama game of thrones okuyunca bir sahne gelir sonra için burkulur günlerce etkisinden çıkamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: De La Conte
Sizi ve dizileri küçümsemek gibi algılamayın da bu dizileri nasıl izliyonuz la ? Cinselliği çıkarsak 10-15 dk sürecek nerdeyse bir bölümü. Bu dizilerden daha iğrenç birşeymi var.Sürekli sevişme sürekli sevişme, bunlar kadar iğrenç dizi yok. O işlere çok meraklı olsam açarım onun için özel çekilen videoları çok mu zor. Dizilerin konusu kim kime vermiş olsa anlıcam ama saçma bir şekilde ikisininde konusu savaş
Abartmayın Game of Thrones'da o kadar yok cinsellik. Cinselliği çıkarınca 10 dk kalıyormuşmuş İzlemeyenleri yanlış etkilemeyin.
Spartacus'un ilk sezonunu izledim, Game of Thrones'un güncel bölümündeyim. Spartacus daha çok aksiyona dayalı bir dizi, GoT entrikalara dayalı bir dizi. Ben GoT çok daha kaliteli derim, ama hangi tarzı seversen ona göre izleyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: asal sayı
quote:
Orijinalden alıntı: De La Conte
Sizi ve dizileri küçümsemek gibi algılamayın da bu dizileri nasıl izliyonuz la ? Cinselliği çıkarsak 10-15 dk sürecek nerdeyse bir bölümü. Bu dizilerden daha iğrenç birşeymi var.Sürekli sevişme sürekli sevişme, bunlar kadar iğrenç dizi yok. O işlere çok meraklı olsam açarım onun için özel çekilen videoları çok mu zor. Dizilerin konusu kim kime vermiş olsa anlıcam ama saçma bir şekilde ikisininde konusu savaş
Abartmayın Game of Thrones'da o kadar yok cinsellik. Cinselliği çıkarınca 10 dk kalıyormuşmuş İzlemeyenleri yanlış etkilemeyin.
Spartacus'un ilk sezonunu izledim, Game of Thrones'un güncel bölümündeyim. Spartacus daha çok aksiyona dayalı bir dizi, GoT entrikalara dayalı bir dizi. Ben GoT çok daha kaliteli derim, ama hangi tarzı seversen ona göre izleyebilirsin.
Gel daha dizinin ilk bölümüne bakalım istersen. İşsiz olsam 1 bölümü izleyip kaçıncı dakikadan kaçıncı dakikaya kadar var teker teker yazar çizerim belirlerim. Dizinin ilk bölümü 1 saat, üstün körü bakarsak çıkaralım o sahneleri 30 dk kalır.
quote:
Orijinalden alıntı: insanist
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Bir izleyicisi olarak; Game of Thrones'un gereğinden fazla şişirildiğini düşünüyorum. İsmine bakıyorsun "Taht Oyunları" konuya bakıyorsun; 7 krallık ve aralarındaki taht savaşları. "Ulan ne aksiyonlu olur be, 7 krallık birbirini yer şimdi" diye, diziye başlıyorsun, Ama bakıyorsun; dizinin %95'inde sadece diyalog var. 3 sezon oldu; Daha adam akıllı, isminin hakkını veren bir sahneyle zor karşılaşmışımdır. Onu bırak; İkili mücadeleyi bile zor görüyoruz. Dolayısıyla her anı aksiyon, her anı heyecan olan Spartacus'la karşılaştırmam bile bu diziyi.
Dizinin karşısına geçip, Spartacus gibi sahne beklentisiyle izleyenler zaten ne mantığa hala bu dizi izlerki. Böyle bir kaşılaştırmaya lüzum yok, fakat izleme açısı olmayan türk dizileriyle büyümüş insanlar doğal olarak spartacus diyebilir.
Başlığı iyi okuduysan "Spartacus mu, Game of Thrones mu?" Burada elbet bir karşılaştırma işin içine girecek doğal olarak. Çünkü zaten bu sorulmuş. Ben de kendi görüşümü belirttim. Katılırsın katılmazsın senin bileceğin iş. Ama şu bölümde en sinir olduğum tip; Senin gibi kendini dizi/film otoritesi sanan tiplerdir. İşine bak şimdi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: insanist
quote:
Başlığı iyi okuduysan "Spartacus mu, Game of Thrones mu?" Burada elbet bir karşılaştırma işin içine girecek doğal olarak. Çünkü zaten bu sorulmuş. Ben de kendi görüşümü belirttim. Katılırsın katılmazsın senin bileceğin iş. Ama şu bölümde en sinir olduğum tip; Senin gibi kendini dizi/film otoritesi sanan tiplerdir. İşine bak şimdi.
Gerilmene gerek yok. Sonuçta her türlü talebe göre üretim mevcut dünyada. Seninde mutlu olman gerekiyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme