Şimdi Ara

Game of Thrones tutkunlarına kötü haber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herhalde daha kaliteli bir şekilde devam etmek için böyle yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orijinalden alıntı: Onurhan61
    quote:

Orijinalden alıntı: CemallicaAdamlar kaliteli dizi yapıyorlar bu yüzden sezon arası uzun. Bir de Türk dizilerine bak Akşamları Türk kanallarında İzlenecek bir şey yok saatlerce süren, bakışmalarla ve arka planda çalan alakasız müziklerle geçen iğrenç diziler konu hep basit Düz mantık üzerinden gider aşk ihtiras aldatma abartılı lüks hayatlar..
    Aslına bakarsan GoT un içinde Aşk ihtiras olmazsa pek bişi kalmıyor.İşlemeleri çok kaliteli.
    Kısaca kurgu dediğimiz şey kendini gösteriyor. Bizimkilerde kurgu denen bir şey yok. Bir ara ağa dizileri çok modaydı. Asmalı Konak, Zerda vs. Şimdi ise zengin ve aristokrat ailelerin ihtiraslı hayatları, çocukları, gerek kendilerinin gerekse çocuklarının ihtiraslı aşk maceraları anlatılıyor. Yapmaya çalışıp da beceremedikleri yalandan bir dram havası var ki hiç sorma.

Bizde para kazanma duygusu daha baskın ve kurgudan ziyade yaratıcılık ile hayal gücü eksikliği var. Bunu anlamanın en kolay yolu yaşam, bilim ve üretim içeriğine bakmaktır. Yaptığımız ürünler hep yapılmış ve kalıplaşmış ürünler, yani başkasının tasarladığı/planladığı ürünler. Yani ülke olarak kimsenin riske girmek gibi bir derdi yok.
    Eee, böyle olunca, konu televizyona/sinemaya gelince farklı bir şeyle karşılaşmıyoruz. Yani alışık olduğumuz konular da bile bir yaratıcılık yok, yani anlayacağınız bir Dallas, Hayat Ağacı gibi diziler çıkartmamız mümkün değil.

• Son 13 bölüm mü kaldı şimdi
    13 bölümü de 1 sezon da verselerdi bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevidiğim dizi cerceinin yobazları ezeceği anı bekkiyorum son bölümleri izleyemedim de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalform

Sevidiğim dizi cerceinin yobazları ezeceği anı bekkiyorum son bölümleri izleyemedim de :)

hbo nun dizileri dini kötüleme ve ahlaksızlığı normalleştirme üzerine kurulu zaten. Hep dini temsil eden kötüler ve her türlü sapıklığı yapan iyiler(!) bulunuyor gördüğüm kadarıyla. Bu dizide de bu kadın öz kardeşiyle sapık ilişki yaşıyor, daha başka pislikler yapıyor ama masum gibi gösteriliyor ve onun üzerinden de bu işler aklanıyor. Algı operasyonu da işe yarıyor senin gibiler üzerinde!

• Yaz geldi Mr.robot devri başladı.

• Sezon güzel bitti.. 1 sene zor geçer..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.