Şimdi Ara

##### Game or Gameguard Has Been Altered######

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bu nedir yaaaa anlamadım ben ne demek 2 gündğr bu hatayı vermeye başladı nedemek bu oyuna artık bağlanamayacakmıyım ben sinir oldum pcye format attım yine bi şey yok bi çare gözünüsü sevem

• Bu hata windows'tan mı,oyundan mı yada herhangi bir virüs koruma programında mı geliyor onu söyleseydin keşke bi?!
  • oyuna tıkladım startt butonu geldi start dedim game guard denen meret çıkıyor sol üst köşede bişi çıkarya guardla ilgili ondan sonra dank die bu hatayı veriyor oyuna hiç bişi yok gibi giriyor ama 1-5 sn sonra oyundan dc olmuşum gibi hiç bir şey demeden atıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sel3443

oyuna tıkladım startt butonu geldi start dedim game guard denen meret çıkıyor sol üst köşede bişi çıkarya guardla ilgili ondan sonra dank die bu hatayı veriyor oyuna hiç bişi yok gibi giriyor ama 1-5 sn sonra oyundan dc olmuşum gibi hiç bir şey demeden atıyor

Oyunu yeniden kurmayı dene bende böyle bir hata ile ilk defa karşılaşıyrum virüs korum programlarının game guard ile çakışıp çakışmadığını bir araştır büyük ihtimalle virüs koruma programlarından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum...
  • iiyide virus proğramıda kurlu değilki ben bişi anlamadım bu iştenya hadi hayırlısı
  • yaaa arkdaşlar yokmu gözünü seveyim bununla ilgilenecek bir arkdaş lütfen yaaaaa
  • benim bildiğim kaspersky oyunda ike silkroad.exe yi trojan olarak görüyor ve engellemeye karantina altına alıyor yani onun engellemesi olabilir ama mademki virus koruma programı kullanmıyorsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun kurulu olduğu yerde GAMEGUARD klasörü var... onu sil sonra oyunu aç... bırak gameguard dostaların yeniden yüklensin...

hatanın türkçe karşılığı '' oyun yada gameguard dosyaları değiştirilmiş '' demek... oyun dosyaları değişmiş olsa start tuşu aktif olmaz zaten.. dediğimi yap düzelir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.