Bildirim
Game pass ultimate uzatma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ultimate varken yükleyeceğin kodlar şu şekilde ekleniyor:
1 aylık Gold = 20 günlük Ultimate
3 aylık Gold = 50 günlük Ultimate (1+ ay)
6 aylık Gold = 79 günlük Ultimate (2+ ay)
12 aylık Gold = 4 aylık Ultimate
24 aylık Gold = 8 aylık Ultimate
1 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 20 günlük Ultimate
3 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 2 aylık Ultimate
6 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 4 aylık Ultimate
12 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 5 aylık Ultimate
24 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 10 aylık Ultimate
1 aylık Xbox Game Pass (Bilgisayar Oyunları) = 20 günlük Ultimate
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 20 Mayıs 2020; 14:43:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ultimate e ilk geçtiğimde ort. 1 yıllık gold üyeliğim , ort. 1 yıllıkta game pass üyeliğim vardı , 3 aylık ultimate aldım ,hepsini birleştirdi 2.5 yıl ultimate olarak ekledi hiç gün kaybı yaşamadım çok avantajlı oldu benim için . acaba ilk başlangıç olduğu için mi yani üyelik dolunca aynı taktik işe yaramayacak mı
-
ultimate e geçince diğer üyeliklerini iptal ediyor . Hatta sana uyarı vermiştir ilk başta live gold iptal edilecek diye öyle hatırlıyorum, onun kalan süresini ultimate e ekliyor , yani uzatmak için şuan sadece game pass ultimate üyeliği alarak uzatırsın şuan da kampanya yok yakın zamanda olacağını sanmıyorum da olursa hiç durma yapıştır -
2,5 yıl sonraya bu kampanya kalırsa, o zaman ultimate'ı iptal eder, ayrı ayrı alıp çevirirsin muhtemelen ama bence kalmaz bu olaylar o zamana :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen o zamana kim öle kim kala
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X