Şimdi Ara

game sharing yapan war mı aranızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende winnig 9 bournout we nba 2006 war şu game sharing olayını bilen yada warsa aallah rızası için sölesin bi arkadaşımın da war pspsi ama baglanamıyoruz birbirimize war mı aranızda hiç game sharing yapan yada denemek isteyen

• bende bi arkadaşımla denedim yapamadık yani bağlayamadık bilen varsa sölesinn
  • vallaha ben oyunu gectım arkadasla bırbırımıze fotograf yollayamadık aramızda 3 4 cm olmasına ramen bulmadı aletler bırbırını nası bı kablosuz eslesmeyse bu aynı arkadasla daha once ngage mız vardı sakır sakır bluetoothla rayman ve worms oynardık bu psp de pek mumkun gozukmuo sanırım. hayr vardır bı ayarı puf noktasıda alan adam ınternetden bunları arastırmak zorunda deılkı cat karsımda psp lı bırını gordum kafede aynı oyun var cevırelım 1 2 el dedım zevkıne varacaz olayın ne yanı yok baglan yok ayar yap 15 20 dk urasacaksak ne anladım ben karsılıklı oyundan adamın okadar vaktı olacakmı? sonunda 1 foto ıcın 20dk akın denedık ama fıyaso ıle sonuclandı acıkcas bı foto ıcın ..... et demek zorunda kaldık:( püf noktayı bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.
  • ya ben de uğraştım işte arka dedigni gib iresim yollmayı da denedik ama war ni ayrıntı sanki ben de bilmiom ama bi türlü çözemedik
  • game sharing ne anlama geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Screammm

vallaha ben oyunu gectım arkadasla bırbırımıze fotograf yollayamadık aramızda 3 4 cm olmasına ramen bulmadı aletler bırbırını nası bı kablosuz eslesmeyse bu aynı arkadasla daha once ngage mız vardı sakır sakır bluetoothla rayman ve worms oynardık bu psp de pek mumkun gozukmuo sanırım. hayr vardır bı ayarı puf noktasıda alan adam ınternetden bunları arastırmak zorunda deılkı cat karsımda psp lı bırını gordum kafede aynı oyun var cevırelım 1 2 el dedım zevkıne varacaz olayın ne yanı yok baglan yok ayar yap 15 20 dk urasacaksak ne anladım ben karsılıklı oyundan adamın okadar vaktı olacakmı? sonunda 1 foto ıcın 20dk akın denedık ama fıyaso ıle sonuclandı acıkcas bı foto ıcın ..... et demek zorunda kaldık:( püf noktayı bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.

fotoğraf için bi cihaz gönderirken diğeri alma mosunda olacak yani receive yi seçmeniz lazım ikinci cihazdan...

• Burnout Legends ile çok Game Sharing oynamıştım. Ad Hoc Settings'ten bak: İki PSP nin channel i aynı olamlı yada automatic. Ben resim gönderirken 1-2 saniye geçmişti.

Bu arada Winning Eleven 9 (US Versiyon) Game Sharing desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barannnnn -- 4 Mayıs 2006; 22:36:13 >
  • hhım saol asın kardeş kardeş ya resim gönderme olayı dao lmuyo bizde denedim farklı iki pspyle hatta olmuyo walla bişi bi de bi sorum daha war nasıl yapıcaz mesela koydum ben bournoutu oyunu açmadan direk game sharinge mi gelicem basıcam
    diger psps bu arada ne olucak o baglama olayını anlatırsan sewinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.