Öncelikle Herkeze İyi Forumlar Yakın Zamanda Eski Pc'm Donmaya Basladı Anlayacagınız Yeni Bir Laptopa İhtiyacim var. Forumda Su Aralar Herkezin Dilinde Victor Victor Victor Nasıl Bir Laptop Bu Viktor? Önerirmisiniz? Servisi Nasıldır Makinanın Perf. Nasıldır Neyse Geçelim İstediğim Özelliklere; 1-Ekran Karti GTX Olacak. 2-Intel Core 4Nesil i7 Olacak. 3-15.6 veya 17.3 Olacak 4-Ram 8GB Veya 16 GB Olacak 5-Çok Isınmayacak. 6-Güncel Oyunları Ultrada Oynatabilcek. Yapcağınız Her Öneri Benim İçin Önemlidir Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin İyi Günler.. NOT:Alacağım Bilgisayarın Video'lu İncelemesini Yapabilirim. Bütçe:2500-3500
victor g701 iyimiş testleri çıkacak ona bak yada monsterda kampanya var o paraya güzel bi monster bulursn
g701 güzel. hemde o paraya alınabilecek her laptobu 5 e katlar. ben memnunum 3 gün oldu. kalitesiz değil aksine acer gibi markaların kasalarından daha güzel kasası var. 701 pişman etmez sisi istediğiniz özelliklere göre
Evet Arkadaşlar Hadi Görüp Geçmeyin Yardım!!!!
Msi ve monster markalarından seçim yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: JustNevermind
Öncelikle Herkeze İyi Forumlar Yakın Zamanda Eski Pc'm Donmaya Basladı Anlayacagınız Yeni Bir Laptopa İhtiyacim var. Forumda Su Aralar Herkezin Dilinde Victor Victor Victor Nasıl Bir Laptop Bu Viktor? Önerirmisiniz? Servisi Nasıldır Makinanın Perf. Nasıldır Neyse Geçelim İstediğim Özelliklere; 1-Ekran Karti GTX Olacak. 2-Intel Core 4Nesil i7 Olacak. 3-15.6 veya 17.3 Olacak 4-Ram 8GB Veya 16 GB Olacak 5-Çok Isınmayacak. 6-Güncel Oyunları Ultrada Oynatabilcek. Yapcağınız Her Öneri Benim İçin Önemlidir Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin İyi Günler.. NOT:Alacağım Bilgisayarın Video'lu İncelemesini Yapabilirim. Bütçe:2500-3500
quote:
Orijinalden alinti: JustNevermind
Öncelikle Herkeze Iyi Forumlar Yakin Zamanda Eski Pc'm Donmaya Basladi Anlayacaginiz Yeni Bir Laptopa Ihtiyacim var. Forumda Su Aralar Herkezin Dilinde Victor Victor Victor Nasil Bir Laptop Bu Viktor? Önerirmisiniz? Servisi Nasildir Makinanin Perf. Nasildir Neyse Geçelim Istedigim Özelliklere; 1-Ekran Karti GTX Olacak. 2-Intel Core 4Nesil i7 Olacak. 3-15.6 veya 17.3 Olacak 4-Ram 8GB Veya 16 GB Olacak 5-Çok Isinmayacak. 6-Güncel Oyunlari Ultrada Oynatabilcek. Yapcaginiz Her Öneri Benim Için Önemlidir Lütfen Yorumlarinizi Esirgemeyin Iyi Günler.. NOT:Alacagim Bilgisayarin Video'lu Incelemesini Yapabilirim. Bütçe:2500-3500
2si de klasmanında çok iyi makinalardır. Mesela arkadaşın belirttiği eski nesil GTX 765M ile karşılaştırırsak G701 aynı fiyata 256 bit GTX 770M performansı sunar grafik işlem performansı olarak ve ısınma sorunu olmaz zaten kullanan arkadaş var. Sorarsan söyleyecektir sana ısınıyor, ısınmıyor diye.