Şimdi Ara

Gameboy Kullananlar Yardımlaşma & Oyun Takaslama Bölümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimseden ses çıkmıyor herhalde,arkadaşlar gameboy oyunlarımızı bence takas yapabilecek bir konuya ihtiyaç var takaslama konuları playstation dan tutun 3ds e kadar her konsol için açılmış durumda. buradan veya ayrı bir konudan yapılabilir takaslama işi,bu olayın hepimizin işine yarayacağını düşünüyorum çok az kişi makul fiyatlara satıyor kasetleri bugün dh de bile klon kasetleri 20 - 30tlye satan insanlar var bu kasetler 2 seneye kadar 20-30 tanesi 60 tlye toplu satılıyordu ,hem takaslayarak elimizdeki boşta duran veya bitirdiğimiz kasetleri başka kasetlerle değiştirebiliriz
    bunlar benim takaslamak istediklerim kasetler karşıdaki kasetlerin değerine göre 1,2 veya 3 adet kaset verebilirim illa 1e1 olacak diye birşey yok. yukardaki 2 kaset orjinal looney tunes u gameboyun yanında gelmişti güzel oyun fakat pili bitmiş değişmesi lazım bugüne kadar ben pilsiz oynadım,asterix kaseti ise içinde 2 oyun barındırıyor asterix ile ilgili bir nevi bundle oyunda save sistemi yok password sistemi var güzel oyundur ,çoklu kaset ise aşağı yukarı 10 tane farklı oyun barındırıyor hepsi gameboy color oyunudur içlerinde güzel olan 3-4 oyun var (bunlar hoşuma gitti sadece) kasette save olayı yok ama bazı oyunlarda password sistemi varmı bilmiyorum.Fifa 06 oyunu ise aslında 05 sticker yanlış yapılmış çok eğlenceli oyun gameboya güzel entegre edilmiş bir oyun zevkle oynadım normalde save sistemi var oyunda kariyer mod veya turnuvalar düzenleyebiliyorsunuz fakat pil yuvasının ucu kırıktı galiba pilide bitik aynı zamanda lehim kalemiyle lehimlenip yeni bir takılırsa çokta güzel kariyer mod yapılır ben lehimden anlamadığımdan hiç ellemedim.The incredibles te çok zevki bir oyun oyunda save özelliği yoktur password sistemi vardır,shrek te fena değil oynanabilirliği var sahurda yemek hazırlanırken iyi gidiyor pili bitik bu oyununda,son olarak thales of phantasia oyun çok güzel mantığı final fastasy gibi ama sıra tabanlı değil biraz değiştirirmiş,oynun en büyük sorunu pil haznesi yok resimlerde gözükmeyen 2 oyun daha var biri lotr biri magical quest 2 2 side orjinal yanılmıyorsam fakat 2 kasette sorunlu lotr kendine reset atıyor oyun içinde bir and magical ise oyunun belli bir yerinde donuyor eğer tamir edebilecekseniz bu 2 side takaslanabilir url=http://hizliresim.com/1yz9ND] Gameboy Kullananlar Yardımlaşma & Oyun Takaslama Bölümü[/url]
     Gameboy Kullananlar Yardımlaşma & Oyun Takaslama Bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewie G. -- 8 Temmuz 2015; 13:39:32 >

• dostum istediğim oyunları bulamayınca supercard aldım, orjinal oyunlarımıda kutusuna koyup jelatinleyip rafında sergiliyorum []( zelda minish cap- nes zelda classics-mk2 vb.) bende isterdim takas ama malesef :( supercard tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 8 Temmuz 2015; 17:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

dostum istediğim oyunları bulamayınca supercard aldım, orjinal oyunlarımıda kutusuna koyup jelatinleyip rafında sergiliyorum []( zelda minish cap- nes zelda classics-mk2 vb.) bende isterdim takas ama malesef :( supercard tavsiye ederim

Bu arada forumda sorun var galiba bildirim hiç gelmedi o kadar aktif olduğum halde,valla supercard biraz pahalı + bende elimde kaliteli iyi oyunlar elde etmek istiyorum,hani elimde sevdiğim oyunlar olduğu zaman ilerde öyle yada böyle alınır supercard ama şuanda param pek yok,takaslayarak da her 2 tarafında yararına olacağını düşündüm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.