Bildirim
Gameboy Kullananlar Yardımlaşma & Oyun Takaslama Bölümü (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dostum istediğim oyunları bulamayınca supercard aldım, orjinal oyunlarımıda kutusuna koyup jelatinleyip rafında sergiliyorum []( zelda minish cap- nes zelda classics-mk2 vb.) bende isterdim takas ama malesef :( supercard tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 8 Temmuz 2015; 17:43:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: conerland
dostum istediğim oyunları bulamayınca supercard aldım, orjinal oyunlarımıda kutusuna koyup jelatinleyip rafında sergiliyorum []( zelda minish cap- nes zelda classics-mk2 vb.) bende isterdim takas ama malesef :( supercard tavsiye ederim
Bu arada forumda sorun var galiba bildirim hiç gelmedi o kadar aktif olduğum halde,valla supercard biraz pahalı + bende elimde kaliteli iyi oyunlar elde etmek istiyorum,hani elimde sevdiğim oyunlar olduğu zaman ilerde öyle yada böyle alınır supercard ama şuanda param pek yok,takaslayarak da her 2 tarafında yararına olacağını düşündüm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X