Şimdi Ara

Gameboy Light hayranlarına backlight modlu DMG-01 (80tl OLDU!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde fazla olarak bulunan bir gameboyu satıyorum. 1989 modeldir ve V3 backlight mevcuttur. Resimlerde kendi rengini göstermemiş fakat daha canlı yeşil renkte backlight mevcuttur ve alt kısımında sanki görüntü gözükmüyor gibi çıkmış. Ekrandaki siyah veya ölü pixel yoktur. İstediğim fiyat 80tl. Resimler:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukape -- 27 Mart 2013; 14:11:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 50 tl veririm nakit :)
  • 60liraya bana satsana sende varsa.

• Tetris ile beraber mi? :)
  • Tetris + 3 oyun daha + sıfır kasa. (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Zukape

60liraya bana satsana sende varsa.

45 TL YE SATILIYOR.SÖZÜNDE DURUP AŞAĞIDAKİ CİHAZI SATIN ALACAK MISIN ÇOK MERAK EDİYORUM.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-nintendo-gameboy-plus-kutusu-plus-1-oyun-plus-1-oyun-daha-120251784/detay

• Ben anlatamıyorum sanırım? Backlight diyorum ve sıfır kasa sıfır ekran diyorum... Yanında sıfır bir kaç renkte tuş takımıda vericem. İsteyen olursa prosound'da yollayabilirim. Ebay.co.uk a lsdj yazıp aratsınlar fiyatlarını öğrenmek isteyenler...

http://www.ebay.co.uk/itm/Custom-Backlit-Nintendo-Game-Boy-DMG-01-PCB-mount-prosound-for-LSDJ-/281069917494?pt=Video_Games&hash=item4171129536

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RESİMLERDE PEK FARK GÖREMEDİM. AYNI ÜRÜNE BENZİYOR.
  • Backlight lı gameboy türkiyede parmakla sayılır. Uzatmayacağım ilan günceldir... İlandakinde ışık falan yok.

• @trust88 biraz bilgisizce yorum yapmış. Gameboy piyasaya sürüldüğünde arka aydınlatma ışığı yoktu karanlıkta görünmezdi ekran. Hatta ondan sonra çıkan Gameboy Color ve Gameboy Advance'in ilk modelinin bile arka aydınlatması yoktu. Burada satılan Gameboy ise modlanmış bir cihaz. Normalde arka aydınlatması olmayan cihaz aydınlatmalı hale getirilmiş. Daha basit bir dille bu mod bu cihazı lüks yapar. Ki zaten 24 yıllık bir konsol, tek başına bile değerlidir koleksiyoncular için.

Hocam bu arada ekran silik gözüküyor o fotodan mı kaynaklanıyor yoksa mod tam düzgün yapılamamış mı?
  • Teşekkürler dostum izah ettiğin için.

Mod düzgün yapıldı sanırım kameradan dolayı öyle çıktı birde ilk taktığımda hafif karatılar gözükmüş ekranda şuan tertemiz bir şekilde. Solukluk konusuna gelince kesinlikle fotoğraftan ben hep bu renkte istiyordum fakat bunlar beyaz değil yeşil ışıklardanmış. Sanırsam fotoğraf çekince böyle gözüküyorlar. :) Tam olarak şu renkte.

• Zukape kardeş haklı gameboy adinlatmalı zor bulunur ama normal gameboy klasik piyasada çok ... Ama unutlmaması gereken gameboy aydınlatma kullananlar pilli oynamayaz çünkü pilin hayatınıı öper aydınlatma :)) şarzlı pil alınsa dahi devamlı sarz etmek zorunda kalabilirsiniz ancak fişe takılarak rahatça oynanabilir.. gerçi fişede takılınca gameboy olmakdan çıkıyor sanki ben oyle düşündüm :)

edit: Zukape yanlış anlamasın cihaz güzel cihaz alınır yani... birde zukape son eklediği resimler internetten alınmış cihazın kendi aydınlatmasını çekip koyarsa daha mantıklı ve yanlış anlama olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizkelebek -- 2 Nisan 2013; 20:27:22 >
  • Yanlış anlaşılacak bir durum yok. Karar alıcıların. :)

En baştakiler kendi kameramla çekildiler aşağıdakileri google'dan örnek olsun diye gösterdim fotoğraf makinam iyi olmadığı için.

Pil konusuna gelince ben LSDj için bu backlightlı gameboyları kullanıyorum. Pil süresi bahsettiğiniz kadar az değil en aşağı 6-8 saat diyebilirim. Şarjlı pil olduğu sürece sorun olmuyor. Ya da 3 liraya adaptör alıp kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zukape

60liraya bana satsana sende varsa.

• Ahahahaha Diyorum Türkiyede Gameboy Piyasası Allak Bullak , Yorumları Görünce Gülesim Geldi :D

misal yukardaki arkadaşın paylaştıgı ilan 45 liraya kutulu japon cihaz ama gel gelelim bir ALLAH ın kulu yok niyetlenen bu durumu görünce vahimligi anlaşılıyor

zukape senin durumda tam şansızlık ülkemizde gameboy'un japon çin anakartı bile ayırt edilemezken insanlara aydınlatma modunu anlatmaya çalışıyorsun ALLAH sabır versin
  • Çok teşekkür ederim dostum acelem yok elimde zaten fazlasıyla var satılırsa yeni bir EMS kart almak için harcarım parayı artık. :)

• pm iniz var
  • ferhansaricam arkadaşımıza satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.