Şimdi Ara

GameBoy Olanlar Baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim oynadığım oyunları saysam bir iki sayfayı bulur
  • Sağol psp-hacker yalnız bu pil nası bişey ayrıca filan mı satılıyor?
  • pokemon saphhire

spıderman

underground

fifa
  • quote:

Orjinalden alıntı: PSPro Gamer

benim oynadığım oyunları saysam bir iki sayfayı bulur

dostum eminim burdaki çoğu insanın öyledir de en iyisini yazıyorlardır..
    benim oynadığım yüzlerce oyunlardan en iyisi bence golden sun..ki hala oynarım ve kesinlikle tavsiye ederim..anime çizimleri ve görüntüleri mükemmel olan eline aldınız mı bırakamayacağınız bir frp oyunu..senaryo da müthiş..:) bir de yine bu tarz da ve en az bunun kadar güzel breath of fire..tavsiye ederim:) onun dışında wario lar harikadır şiddetle tavsiye ederim..

• İmzandaki oyunların hepsinin Nintendo versiyonlarını büyük bir iştahla oynayıp bitirdim
  • pokemon:blue
    pokemon:puzzle
    need for speed:under g.2
    corvette
    wining eleven...
    eye of the beholder
    v-rally 3
    star wars :trılogy
    max payne
    jurassic park

bunlar hatırladıklarım baya oyun oynadım ama su an pek aram ıyı degıl ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: psp_hacker

quote:

Orjinalden alıntı: Armorking

Gba oyunlarında(ki elimdekilerin çoğunda) kaydettikten sonra kapatıp tekrar açtığımda kayıtlı oyun silinmiş oluyor.İlk başta orjinal olmadıklarından olabilir mi dedim?Ama öyle olsa elimde orjinal olmayan oyunlardan birkaçı yüklüyordu ve daha sonra silinmiyordu.Bu load kısmının silinmesi sizce neyden olabilir.Bilen arkadaşlar yazarsa memnun kalırım.

Kasetlerin içinde savelerin kaydedildiği bir pil olması lazım. Büyük ihtimalle o miladını doldurmuş. Kasedi dikkatlice açıp pili değiştirirsen, savelerin silinmez...

bu dedıgın yontemı ben cok denedım her zamn işe yaramıyo bazı kasetlerin pillerden kaynaklana orunları oluyo ama bazılarındaki sorunlar çözülöüyo cok arştırdım ama bulamadım .... bulabilirseniz benimde işime cok fazla yarar (tomy hawk:pro skateyi de tavsiye ederim eski gelebilir ama grafikler ve oyun cok güzel)

• ya konula pek alakalı degil ama bı gba ne kadara gıder satmayı dusunuyorum . onun yerıne psp veya ds ıyı olur .
  • En fazla 70 ytlb eder.Çünkü birinci elleri 90-100 arası değişiyor...
  • Zaten Gba da Vazgeçilmez olan Oyun Pokemondur Bende Emerald Almıştım ilk aldıım da oyunu kaydettim olmadı aldıım yere göturdum adam bişiler dedi anlamadım adama dedim başka warsa alam yaw uğraşamam adam bana dierini werdi şu an 22:30 ( toplam saat) oynuom we oyunu bitirmeme az kaldı tabii oyun bitmio ama işte sawaşacak adam kalmıo sonra efsane pokemonu arıon fln filan bulan oldumu bilmiom ...
  • bende gba la beraber ilk pokemon almıştım ne ünlüydü o zaman
  • Ben de gameboy da firered oynuyorum ilk 150 pokemonu tamamladım.Ligi de en az 50-60 kere geçtim
  • 1-nba jam 2002
    2-kirby star
    3-32 in 1
    4-mario luigi superstar sega
    5-crash 2
    6-tekken advance
    7-ballistic
    8-beyblade v force
    9-splinter cell
    10-digimon battle spırıt 2
    11-f1 2002
    12- tinytoon adventures
    13-fifa soccer 2003
    14-52 in 1
    15-men in black
    16-58 in 1

bunların hepsini oynadım advancete casetler duruyo
  • alkimo bana save dosyasının ata bilirsen at 50-60 defa geçiyim gym lideriy oluyum bu doğrudu
  • ama bu gameboyda
  • yani emulator de oynadım ama sıkıldım hemen o yüzden pc de fazla geçilmiş değil
  • Legend of Zelda: A link to the past

Bu oyunu oynayıp bitirdim ya, artık ölsemde gam yemem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Legend of Zelda: A link to the past

Bu oyunu oynayıp bitirdim ya, artık ölsemde gam yemem..

Efsanedır hocam tebrik ederim eğer bulabilirsen şiddetle zelda : oracles of age ve oracles of seasons oyunlarını oyna (GameBOY Color için üretildi ama gba da detsekliyor bu oyunu) böyle bir adventure gelmemiş daha yeryüzünewww.ign.com'a gir dediğim isimdeki oyunları arat her ikiside 10/10 almış Nintendo işini biliyırrr

• bende ds var ondada super kartım var herhalde hepsini oynamışımdır :D ama en beğendiğim derseniz Prince of Persia The Sands of Time ve driv3r çok beğendim
  • Pokemon Fire Red Version
    Pokemon Leaf Green Version
    Pokemon Sapphire Version
    Pokemon Ruby Version
    Yu-gi-oh!:The Eternal Duelist Soul
    Yu-gi-oh!:7 Trials to Glory:World Championship Tournament 2005
    Yu-gi-oh!GX-Duel Academy
    Harry Potter and the Goblet of Fire
    Harry Potter:Quidditch World Cup
    Star Wars Episode III:Revenge of the Sith
    Spider-Man:Mysterio's Menace
    Pirates of the Caribbean:Dead Man's Chest
    2006 FIFA World Cup
    DRIV3R
    GT 2
    Need for Speed Unleashed
    Need for Speed Carbon:Own the City
    Dogz
    F1
    Pokemon Pinball
    FIFA 06
    Harry Potter and the Order of the Phoenix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpdinho -- 13 Temmuz 2008; 11:44:58 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.