Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
76
Favori
256.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Ops 2 - Uprising için, XBOX Live 1200 MSP Kodları stoklarımızda.

UK - DE - TR hesaplarla uyumludur.

Fiyat: Havale: 30 TL - Kredi Kartı: 33 TL dir.
  • pm atıldı cevap bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

Hayırlı olsun hocam mobil ödeme sistemi aktif olmuş.

Mobil odeme sistem derken telefondan tl gonderip alabiliyormuyuz bana bu konu hakkinda bilgi verebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuclear'dan yanlışlıkla steamwork zannedip uplay olan
    Assassins Creed 3 Deluxe Edition Ubisoft Aktivasyon CD-Key'i 49.90-tl'ye aldım
    keyi aktive etmedim
    almak isteyen olursa 40-tl'ye satabilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_73951536/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73951536

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-assassins-creed-3-deluxe-edition-uplay-key-121556260/detay/

• Elinizde Red Orchestra 2 keyi var mı?
  • Metro Last Ligt gelcek mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

nuclear'dan yanlışlıkla steamwork zannedip uplay olan
    Assassins Creed 3 Deluxe Edition Ubisoft Aktivasyon CD-Key'i 49.90-tl'ye aldım
    keyi aktive etmedim
    almak isteyen olursa 40-tl'ye satabilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_73951536/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73951536

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-assassins-creed-3-deluxe-edition-uplay-key-121556260/detay/

ürün iadesinde kolaylık sağlamadığın için teşekkürler nuclear

• Kardeş ben çoğu kez nuclear arkadaşa ürün iadesi yaptım hiç birinde de sorun çıkarmadı sağolsun . Tabi ürünleri alır almaz yaptık bu işlemleri hepsinde de Full Refund aldım . Üstünden zaman geçtiyse belki ondan kabul etmemiş olabilir.
  • valla ben de alır almaz ürünün steamwork olmadığını fark edip iade talep ettim ama kendisi eğer keyi satın alan olursa iadenin gerçekleşeceğini söyledi haliyle alan olmayınca ihale bana kaldı
    şimdi ilanı tam okumayıp sazanlık yaptığım için kusurluyum ama en azından steamwork olmadığını yazabilirdi
    çünkü steam takıntısı arşivcilik merakı yüzünden steamwork olmayan oyunları pek düşünmüyorum açıkçası
    neyse zararına da olsa satmayı düşünüyorum alan olursa ben buradayım
  • @SVSTRGMR, Burda suçlu benmiş gibi gösteriyorsunuz bu yanlış. Farcry 3, Assassins Creed gibi Ubisoft oyunlarının Steamworks olmadığını herkes biliyor bunları açıklamama gerek yok ki. Satın aldığınız ürün elimde stok tuttuğum devamlı satılan bir ürün olsa tamam anında değiştireyim fakat deluxe edition aldınız. Çok nadir satiliyor. Sizin için özel sipariş edip teslim ettim. Şimdi bunu sizin hatanizdan dolayı direk geri alirsam benim için kãrdan çok zarar olacak. Size dediğim gibi satılırsa anca geri alaiblirim diye ama o günden beri daha 1 tane ac3 satılmadı malesef. Sorun benden kaynaklı olduğu zamanlarda hmen gerekeni yapmışımdır kimseyi mağdur etmemişimdir. Ama hepimiz hatamizin yanlışımızın sonucuna katlanmak zorundayız malesef.
  • Arkadaşlar elimde satılın 2 adet Steam hesabı var. İkiside hiç kullanılmadı keylerinin aktivasyonunu ben yaptım. Sorunsuz yani.
    Satın almanızın ardından kullanıcı adı şifre gönderilecektir. mail ve şifreyi istediğiniz gibi değişebilirsiniz.

1.Hesap: İçerisinde sadece PES 2013 var.
    Fiyat: 35 TL

2.Hesap: İçerisinde Call Of Duty Black Ops 2 Nuketown 2025 Edition + Counter Strike Global Offensive oyunları var. Hesapta hiç oyun oynanmadı oyun istatistikleri sıfır yani.
    Fiyat: 70 TL dir.

İlgilenenler PM ile ulaşabilir.
  • Don't Starve 2 Pack Steam Gift Olarak Satışta.
    2 Kopya içerir. Aktif ettiğinizde biri kütüphaneye diğeri envantere eklenir. Diğerini satabilir veya hediye edebilirsiniz.
    Tek satışı yoktur.
    2 Kopya olarak satılır.
    Stok değişkendir. Almadan önce lütfen stok sorunuz.
    Fiyat: 35 Liradır.
  • metro last light dan sonra adam akıllı başka oyun çıkmayacak ağustos ayına kadar

metro last light oyunu ne kadar
  • Soner kardeş gamekeystore.net‘e PayByMe ön ödemeli kart sistemi geleceği söylendi. Sistem siteye oturtuldu mu acaba? Ona göre oyun alacağım da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki kafası karışan vardır diye yazıyorum;

Kendisinden arkadaşlarımla birlikte ;

4 Adet Battlefield 3 aldık.
    Kendim şahsen, 1 adet bf3 , 1 adet cs:go, 1 adet bad company 2 aldım.

Kısa sürede teslim etti hepsini. Güvenilirdir ve kısa sürede key teslimlerini yapar şüpheniz olmasın.
  • Fifa 13 alıcam sabah heryerden yazdım ne zaman döner acaba ?
  • Cep telefonlarınız ile Mobil ödeme yaparak alışveriş seçeneği sitemize eklenmiştir.
    Şuan Avea ve Turkcell hatlarınızdan mobil ödeme ile alışveriş yapabilirsiniz.
    Vodafone çok yakında aktif olacaktır.

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Cep telefonlarınız ile Mobil ödeme yaparak alışveriş seçeneği sitemize eklenmiştir.
    Şuan Avea ve Turkcell hatlarınızdan mobil ödeme ile alışveriş yapabilirsiniz.
    Vodafone çok yakında aktif olacaktır.

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Peki ya PayByMe kart desteği geldi mi?

• Mobil ödeme tamamlandı kullanıma açıldı. Paybyme kart desteği entegrasyonu şuan yapiliyor. önümüzdeki hafta içinde oda açılacak.
  • Bu mobil ödeme nasıl oluyor resimli anlatım koyar mısın acaba . Yararlı olacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.