Bildirim
Gameloft, Gangstar serinin yeni oyunu Gangstar Vegas'ı duyurdu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gameloft sürekli oyun çıkarıyor da içerikleri bana çok boş geliyor, aleacele gelişigüzel hazırlanmış gibi duruyor bütün oyunları.
Grafikler tamam güzel ama oyunlarında kalite hissi yok, oyunlarında genel olarak hikaye ve oynanabilirlik gibi yapıtaşlarında kalite yok.
Mobil cihazlar artık donanım olarak aştı ve grafik olarak önlerinde engel yok, ama bu platformlara önem verip de kaliteli yapımlar geliştiren oyun firmaları da malesef yok.
Mobil platformlara konsol yada pc oyunları gibi hikayesi, oynanışı üzerinde uğraşılmış kaliteli bir yapım gelse acımadan orjinalini alır destek olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 3 Mayıs 2013; 23:30:45 > -
Gta'dan daha iyi grafiklere sahipse düşünülmeden indirilir ama bence okadar ileri seviye olmaz.Hayırlısı diyelim beklemedeyim. -
başka alternatif mi var
-
quote:
Orijinalden alıntı: Umutcan
Gameloft sürekli oyun çıkarıyor da içerikleri bana çok boş geliyor, aleacele gelişigüzel hazırlanmış gibi duruyor bütün oyunları. Grafikler tamam güzel ama oyunlarında kalite hissi yok, oyunlarında genel olarak hikaye ve oynanabilirlik gibi yapıtaşlarında kalite yok. Mobil cihazlar artık donanım olarak aştı ve grafik olarak önlerinde engel yok, ama bu platformlara önem verip de kaliteli yapımlar geliştiren oyun firmaları da malesef yok. Mobil platformlara konsol yada pc oyunları gibi hikayesi, oynanışı üzerinde uğraşılmış kaliteli bir yapım gelse acımadan orjinalini alır destek olurum.
Arkadaş iyide herkesin cebinde Quad Core işlemcili telefon yok ki.Daha çok gelir elde etmek istiyorsan giriş ve orta seviyeyi de düşüneceksin ki akıllı telefon sektörünün çoğunu bu cihazlar oluşturuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xvolkapx
başka alternatif mi var
malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: berkcombil
quote:
Gameloft sürekli oyun çıkarıyor da içerikleri bana çok boş geliyor, aleacele gelişigüzel hazırlanmış gibi duruyor bütün oyunları. Grafikler tamam güzel ama oyunlarında kalite hissi yok, oyunlarında genel olarak hikaye ve oynanabilirlik gibi yapıtaşlarında kalite yok. Mobil cihazlar artık donanım olarak aştı ve grafik olarak önlerinde engel yok, ama bu platformlara önem verip de kaliteli yapımlar geliştiren oyun firmaları da malesef yok. Mobil platformlara konsol yada pc oyunları gibi hikayesi, oynanışı üzerinde uğraşılmış kaliteli bir yapım gelse acımadan orjinalini alır destek olurum.
Arkadaş iyide herkesin cebinde Quad Core işlemcili telefon yok ki.Daha çok gelir elde etmek istiyorsan giriş ve orta seviyeyi de düşüneceksin ki akıllı telefon sektörünün çoğunu bu cihazlar oluşturuyor.
Dostum ben zaten quad cpu'dan, grafikten dert yanmadım ki. Varolan oyunların grafikleri fazlasıyla yeterli ve çoğu orta seviye cihazlarda da çalışabiliyor.
Eksik olan şey kaliteli senaryo ve oyunun üzerinde uğraşılmış olduğunu hissettirmesi gibi şeyler. Bunları sağlayabilen mobil cihaz oyunu göremedim henüz.
(2d/3d indie oyunlar harici fps, tps, rpg gibi tarzlar için konuşuyorum)
Denediklerim bana hep aleacele para kazanmak için çıkarılmış içeriksiz oyunlar gibi hissiyat verdi. Kaliteli bir yapım çıksın gerekirse 20$ fiyatlandırma yapılsın,
parasını bu şekilde birbirinin aynı içeriksiz "yükle 2 el oyna kaldır at" tarzı oyunlardan çok daha fazla hakeder.
Gta 3, Gta Vice city, Max Payne gibi eski pc oyunlarından mobile port edilmiş oyunların içeriği bu bahsettiğim oyunlardan kat kat öndedir bence.
-
Haklısın Gameloft gerçekten boş oyun yapıyor ama ismi var tutuyor. Halbuki piyasada o kadar kaliteli oyun var ki... -
Gta 3 Ve vice city var alternatif olarak ama onlari ezberledik artik
-
Gameloft o kadar da boş oyun yapmıyor 9mm, backstab,modern combat 4, tintin hatırladığım güzel senaryolu gameloft oyunları. tabi hiç biri mobilde gta vc oynayıp tony montana hissini vermez adama :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 4 Mayıs 2013; 9:09:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: foz54
Gameloft o kadar da boş oyun yapmıyor 9mm, backstab,modern combat 4, tintin hatırladığım güzel senaryolu gameloft oyunları. tabi hiç biri mobilde gta vc oynayıp tony montana hissini vermez adama :)
Tintin oynaıdığım en iyi senaryolu mobil oyun olabilir. Oynamayanlar mutlaka denesinler. -
Araba sürmeyi düzeltmedilerse hala işe yaramaz
-
Gangstar Rio'yu bitirmiştim. Uzun süre iphone başından kalkmadığım nadir oyunlardan biri ki ne bilgisayarda ne mobil cihazlarda aşırı oyun meraklısı bir insan değildim. Evet gameloft genelde kopyacı ve alalacele oyun çıkaran bir firma olabilir ama gameloftun olmadığını bir düşünsenize? Bence mobil oyun sektöründe çok önemli bir firma. -
O değilde her yeni oyun haberinde android ve ios geçiyor. wp8 evlatlık çocuk gibi oldu. piyasada olmasına rağmen adamların o platforma çıkarma gibi bir planları bile yok. bence 2-3 yıl kendine gelemez wp8. -
Ben bu adamlari takdir ediyorum. Symbian zamanindan beri hep ust seviye oyjnlar gelistiriyorlar, o zaman cok para kazandiklarini sanmiyorum ama hep gelistirmeye devam ettiler. Bugunu oyunlarin mobil cihazlarda cok onemli olacagini gormusler resmen. Simdi meyvelerini topluyorlar. Kaciniz nokia telefonunda gameloft oyunu oynamadj ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
The Bard's Tale 'yi öneririm hocam. Bir telefonda bulabileceğin en iyi RPG oyunudur. 3.5GB indirme yapıyor (indirmeyi sd karta kurabiliyorsunuz.) Grafikleri güzel, hikaye çok iyi. Tavsiye ederim biraz eski bir oyun ama.
-
fragmandan anladığıma göre bu bir oyun
-
Gameloft oyunları grafiksel anlamda iyi mesela dungeon hunter 4 gayet güzeldi ama hikayesi yoktu sadece vurup kırıp ilerliyorduk ki bir süre sonra sıkılıyorduk doğal olarak.Hikaye ve kurgu olarak ben Bastion adlı oyunu 1.sıraya koyarım seslendirmeler ve oyun içi müzikleri en iyisiydi bence. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X