Şimdi Ara

Gameloft’un E3 başlıkları gün yüzüne çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XanthiN

aynen, ios da aoe tarzı oyun yok pek turkce olursa tadindan yenmez

Evet ya garip ve komik değil mi sizce de? Ben hiç bulamadım AOE tarzı bi oyun. Yani Clash of Clans tam AOE'yi yansıtmıyor bence onda yanlış bilmiyorsam civar köylere asker gönderip öyle savaştırıyosun hani öyle değil de tek bi haritada her tarafı gezilebilmeli. işin garibi Nokia 5800'da bile AOE: Asian Dynasty oyunu varken (ve oynadım da gayet güzel zevkliydi) iOS'ta AOE ya da en azından buna benzer bi oyunun olmaması çok garip ve bence komik. Bi tek Red Alert var o da eski oyunlardan işte.
  • aralarında tek kayda deger oyun total conquest gibi gozukuyor.Clash of Clansı andırıyor oyun.Bu tarz oyunların yayilmasi sevindirici alternatif oyun sayısının artması daha iyi cubku rekabet ortamı olusuyor ve yapımcılar kendi yapımlarını ust seviyeye cikarmak icin daha yogun mesai harciyorlar.Bakalım oynayıp gorucez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Asphalt 8'in grafikleri cok iyi gozukuyor umarim 4S sorunsuz oynatir.

Sorun çıkacağını hiç sanmıyorum.

4 kullananlar düşünmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

iPhone 5S'te en düşük hafıza 32GB olsun artık yeter yahu. Şunlara bak

+1.

Bak yeni Macbook Air'lerde aynı fiyata 64 yerine 128 GB SSD'li çıkarmışlar. 11"lik 1000$.
    iPhone'u da öyle yapsalar ya.

Ya da iPod touch 5 gibi 32/64 çıkartsınlar, daha sonra kısıtlanmış ve 16GB şeklinde daha ucuz modelini çıkartsınlar daha iyi olur bence..
  • Gameloft böyle oyunlar yapmaya devam ederse sürekli telefon yenilemek zorunda kalacağız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.