Şimdi Ara

gamepad in orijinal olduğu nasıl anlaşılır ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kolu alirsin Normal bir hizda Duvara atarsin.
    Cok parca görürsen , Bilki Sahte

Saka biryana arkadaslarinda dedigi gibi , Ele almak sart
  • Arkadaşlar hazır konu açılmışken bu konuda hakkında bir soru sormak istiyorum.

Mevcut kablosuz gamepad'i PC'ye alıcı yardımıyla bağlayıp oynayan arkadaşlar var mı? Oyunlarda uyum sorunu, sağ analog fonksiyonun yada diğer tuşların çalışmaması gibi bir sıkıntı oluyor mu? Yani kablosuz gamepad i alıcı yardımıyla bağladığımızda tüm oyunlarda sorunsuzca oynanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyosan

Arkadaşlar hazır konu açılmışken bu konuda hakkında bir soru sormak istiyorum.

Mevcut kablosuz gamepad'i PC'ye alıcı yardımıyla bağlayıp oynayan arkadaşlar var mı? Oyunlarda uyum sorunu, sağ analog fonksiyonun yada diğer tuşların çalışmaması gibi bir sıkıntı oluyor mu? Yani kablosuz gamepad i alıcı yardımıyla bağladığımızda tüm oyunlarda sorunsuzca oynanabiliyor muyuz?

Ben oynuyorum ve hiç bir sorun yok. Oyunun xbox kolu desteği varsa direk bütün tuşları düzgün bir şekilde atıyor. Normal usb kolların aksine de sağ anolog falan düzgün çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim...
  • Cevap için teşekkürler kardeş, ilk fırsatta bir alıcı alacam inş.
  • arkadaşlar forumdan bir arkadaş logitech chillstream satıyordu onunla anlaştık. sizin de fikrinizi alayım dedim.
    logitech f510 yerine logitech chillstream alıyorum. chillstream de titreşim yok ama xbox controller a benziyor. f510 da titreşim var ama tuş dizilimi klasik . ben xboxa benzemesi nedeniyle chillstreamı tercih ettim siz ne düşünüyorsunuz ? titreşim olmaması büyük bir eksiklik mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

@GranTurismo

Hocam ben shopto'dan aldım 1 hafta sürmedi, oda 1 gün Ptt Topkapıda 2 gün Ptt Bahçelievlerde yatmıştı en son dayanamayıp ben gidip almıştım.Bu arada GG'den aldığımda da torx vida var.

Hocam bende bahçelievlerde oturuyorum 1 aydır bekliyorum. Dealextreme'den de almıştım ama onda elimde takip numarası vardı gidip bahçelievler ptt'den gidip kendim getirdim. Zavviden aldığımda takip numarası yok. Yinede gidip alabilirmiyim ?

Not: aynı ürünün fiyatı shopto'da da aynıymış keşke ordan alsaydım
  • Selamlar
    kablolu, siyah, slim model orjinal kol isterseniz elimde fazladan sıfır 1 adet var pm atabilirsiniz.
  • vatan media markt balk öle logitect kalite !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.